76

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен116 Шапка ти свалям!Натресе го !

75

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 114 Аидее ,,близача ,,нещо по въпроса ! Облиза ли го !Такива сте си ,умни ,ентелегентни .

74

ате арт ист

преди 8 години

Някой е ***,а друг-предник.Въпрос на вкус,казало кучето и си облизало...

73

куку

преди 8 години

какво супер сладко момченце ни управлява Малка красива главичка с къдрева косичка СЛАДУР Имахме си правешко бостанско плашило срам за България Нашета тиква два пъти по голяма от главите от държавниците с които се среща Това е много мозък ли има или бръмбарите я правят Медицинска загадка??????????????

72

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 110По-добре Дуппы." отколкото ***!

71

тролгеносен

преди 8 години

До фринтифлюшАз съм атеист, ***. Ти се правиш на "христиенин"!. Аз поне не лъжа! ***!

70

фринтифлюш

преди 8 години

До тролгеносенИ аз се чудя защо нетролове четат жадно *** и преглъщат от кеф,вместо да се отдадат на пост,смирение и молитви на светлия празник?

69

тролгеносен

преди 8 години

Другари, ***, след като навсякъде се афиширате, че сте "християни" забравихте ли, че днес е Разпети петък?????? И на този ден не се спряхте!! Ама и "християни" сте!

68

БАБА КУНА

преди 8 години

ГОЛЕМИ КРАСАВЦИ БАШ МУТРИТЕ В ГЕРБ. ВИЖТЕ НА СНИМКАТА МУТРАГЕН 1 НА ДЪРЖАВАТА, СЛОЖЕТЕ ДО НЕГО ЦЕЦКА ЦАЧЕВА И ЦВЪКИ КРИВАТА ГЛАВА И СИ ПЛЮЙТЕ В ПАЗВАТА. УДАРЕТЕ И ПО НЯКОЕ ПИТИЕ ЗА ДА УСПЕЕТЕ ДА ЗАСПИТЕ И ДА ЗАБРАВИТЕ ТИЯ КАРАКОНДЖОЛИ.

67

Анонимен

преди 8 години

Пожарникар,охранител,мутра=премиер

66

Анонимен

преди 8 години

Бати Бойко!Пиша ти бавно,защото знам,че ти е трудно и четеш бавно.Време е да събереш политическите мъдреци,които след 1989г унищожихте БГ-икономика и половината народ,прочети им на глас следното американско "четиво преди разсъмване" и обмислете кой път да хващате: през гугъла:" Американская Империя перестает рассчитывать силы"

65

ГРЪБ

преди 8 години

Ако не беше истина щеше да е смешно!

64

ЕДИН ОТ НАРОДА

преди 8 години

САМО АКО ЗНАЕШ ,ЧЕ ВЕЧЕ СЕ СЧУПИ НИВОМЕРЪТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА ЗЛОБАТА НИ КЪМ ТЕБ И ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ В НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ ПРОСТО НЯМА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ДА ДРАЗНИТЕ НАРОДА. ЗАЩОТО ВИЕ НЕ ЖИВЕЕТЕ В РЕАЛНОСТТА НА НАСТОЯЩАТА БЕДНОСТ И БЕЗИЗХОДИЦА НА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ РАБОТЕЩИ ПО ЗА 400-500 ЛЕВА И С ТИЯ ПАРИ ДА ИЗДЪРЖАМЕ СЕМЕЙСТВО ,ДА НАХРАНИМ ДЕЦАТА СИ ,ДА КУПИМ ЛЕКАРСТВА ЗА НЕМОЩНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ.......АЛЧНОСТТА ВИ Е ЗАСЛЕПИЛА НАГЛЕЦИ !

63

Анонимен

преди 8 години

Имаме 10 божи заховеди.Въпросът е кой ги спазва и ако не ще има ли последици или се минава метър?!

62

Анонимен

преди 8 години

Вгледайте се внимателено в погледа от снимката.Този поглед не ви ли напомня за погледа на Москов.Може би го е прихванал от него.Няма да се учудя и ако вече са започнали да спят заедно.Защото след раздялата с манафина Кокинов, Борисов е доста самотен.

61

Анонимен

преди 8 години

Леле майко!!! И това ....нещо ни е все още премиер!!!!!!!! А Пашата как те е карал да джавкаш като кученце по мутренските сбирки през 90'те няма ли да споменеш бе, мърда мутренска

60

Анонимен

преди 8 години

В Големите градове-Бабите хвърлят пачки през балконите, улиците задръстени от коли ,магазините пълни с опашки от чакащи с пълни колички....това е днес живота в големите градове.В Малките градчета и селата мизерията и беднотията е пълна. Там няма нови коли, има каруци и 20 год. бараки, няма опашки, в единствения магазин се купува основно хляб и сирене от 3лв. ......Това е днес България по ГЕРБерски - разделена и с две лица.

59

Анонимен

преди 8 години

България има един проблем, от който произлизат всичките ни беди: - смазваща корупция ПП Горното води до: 1. Бедност 2. Социално неравенство 3. Липса на перспектива за голямата част от населението 4. Масова емиграция 5. И още много други последици

58

гьгьгь

преди 8 години

90% от коментарите са прочетени от другия ***,който ги "коментира"

57

Анонимен

преди 8 години

hihihi. 90% от коментарите са написани от един и същи ***. Личи си от 100 км.