85

Анонимен

преди 7 години

След тази реклама, ако не я поканят в Биг Брадър , направо губят

84

Анал изатора

преди 7 години

Тази като я гледам, ми се струва, че може наистина да е девствена в класическият смисъл на думата, защото най-вероятно си пада по нестандартен и извратен секс, при който изобщо не е нужно да има "проникване". Малко садо-мазо я виждам тая, а и може да я цепят отзад, при което да си "девствена" вечно.

83

До68

преди 7 години

А някой да обижда жена ти или приятелката ти или *** за 1лев приемливо ли е. Ти честта и достойнството в пари ли ги мериш?

82

OMG_Lucker

преди 7 години

Откачалка.Аз я разбирам донякъде- почувствала се е обидена, потърсила си е правата и с право. Да го глобят онзи арогантен *** и толкова. Но това вече заприлича на сапунка. Жената няма семейни ангажименти, няма с какво да се занимаваи е видяла в това шанса на живота си- да се изяви, да намери смисъл в съществуването си.Повтарям се, но: тя е откачалка. А онзи е грубиян и ***. Куку и пипи се сблъскали.

81

Анонимен

преди 7 години

Под мома в някои случаи ке разбира и " селска" мома. Някои хора смятат " селянин" за обидна дума.На практика е трудно да се направи точен списък на обидните думи, заради възможността интонацията да промени смисъла на иначе безобидни изрази.

80

Мъж

преди 7 години

Някой от всичките коментиращи направи ли си изобщо труда ДА ПРОЧЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ?!? В случая не става въпрос за това ДАЛИ ТАЯ Е МОМА ИЛИ НЕ, А ЗА ТОВА ЧЕ ВЪПРОСНИЯ ТЪ-ПАК Я Е ОБИДИЛ! Цитирам: "Абе, моме, макар, че ти не си мома, но това няма никакво значение" Това е като закачката, която си разменяхме, когато бяхме деца: "Лъв си бе магаре!" Само, че това се прави С ЧОВЕК, КОЙТО ТИ Е МНОГО, МНОГО БЛИЗЪК, а в случая ситуацията явно не е такава! От което пък следва, че е именно опит за подигравка!

79

Михал

преди 7 години

До Анонимен 84Няма нищо обидно да правиш секс. Обидно е когато навлизаш в интимния мир на даден човек, без да ти е дадено разрешение. Обидно ли ще ти стане ако предположа, че със съдиите по делото сте на един и същ акъл.

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 58"Момата е чисто, нежно, незлобиво и крехко младо създание", и девствено приятелю, което означава и ***. "Доста жени се раждат и без него", този номер вече е изтъркан. Сега е по модерно: "Имах приятел, но катастрофира". Разбира се, че има много по важни неща от девствеността и то е отношението ни един към друг. А Савов трябва да бъде санкциониран, но принципа на европейските ценности е да се пазят простаците, наглеците и всяка престъпна ***.

77

Анонимен

преди 7 години

И какво обидно има в това да правиш секс.Сега пък тая трябва да я осъдят за злепоставяне.И после да се чудим защо се бавят делата.

76

Анонимен

преди 7 години

За 3000 лв да се лишиш от секс си е направо жалко.А става въпрос и за майчинство.Това си е трагедия, жива мъка

75

Анонимен

преди 7 години

Реален случай: Градски транспорт, автобус 80, хубави студентки колко ти душа иска. Върви вица за Иванчо и отличниците. Младеж се прави на оригинален и казва: Абе, кой ги ч..ка тези хубави мацки, бе? Една студентка се обръща и казва: Такива като теб, но знаят как да си поискат!

74

до 77 шоп

преди 7 години

Като се има пред вшд за какъв зробен к.иликанзер говорим, да я нарече не- мома си е направо комплимент.После това са думи , извадени от контекста

73

Фройд:

преди 7 години

Протакането на делото ще превърне тази леда в опасно луда

72

Djin

преди 7 години

В този "kазус" са ясни 2 неща : На тази и трябва психиатър и че на България и трябва ново - истинско правосъдие.

71

Анонимен

преди 7 години

В друг сайт пише, че водела делото в памет на майка си.Кой знае колко работа за психиатрите ще ива, когато редостта на тая жена я докара дотам , да поръча убийството на тоя ***.Веднъж вече зверски го биха " безпричинно".Тя не била замесена. Дали? С толкова злоба?

70

Михал

преди 7 години

Казуса е елементарен и факта, че се решава 2 години показва равнището на съдийските състави. Делото се решава за 5 минути и решението е 200-300 лева от джоба на тъпака Славов, който освен на просташки изрази и чикиджийство, живота на друго не го е научил. При втори подобен случай иска от 3000 лева ще е напълно оправдан. Хората от различните полове трябва да се уважават един с друг. Само политиците могат да се обиждат, защото те са *** по презумпция.

69

Анонимен

преди 7 години

Стига с тоя ***.Ако някой се престраши да се ожени 41- годишна, няма да е затова , че е суха и озлобена, обсебваща , макар и мома.*** е най-малкото, което можеш да вземеш от една жена.

68

Куха лейка

преди 7 години

До71. Единственото заключение което си правя ... без да искам да ви обидя, колко? На ваш терен или мой? Нужно ли е да попитам втори път учтиво?

67

Анонимен

преди 7 години

Отношението на мъжете става все по ориенталско спрямо жените - цинично, с чувство за вродено превъзходство и пренебрежение, сякаш израстъка между краката ги прави по умни, по красиви, по , по... Единственото заключение, което се усеща от воплите мъжки е, че не получават безплатно и при първо поискване секс.

66

Анонимен

преди 7 години

Без сексуален живот ще се разболее. Не сме създадени по този начин.