9

От личен опит

преди 8 години

нямат много свободно време-тъй като хем гориш калории, хем стягаш и оформяш тялото. Има много слаби хора, които наблягат на кардио тренировките (не става дума за профсионални спортисти!), но те нямат никакви мускули и месата им се веят най-свободно.Не познавам този човек, не знам какви са стимулите му да пише тези съвети и да е фитнес инструктор, но има много истина в написаното и не е лошо да се замислим преди да оплюем някого и да заявим "колко е зле".Весели празници!

8

От личен опит

преди 8 години

и без да се заяждам нарочно с някой-човекът е много прав в съветите, които е дал. Това са основните неща, които ще каже всеки треньор и не може да става дума за плагиатстване или копиране, тъй като върху тези упражнения и хранителни режими няма авторско право. Разбира се, че ако тренираш, но не спазваш диета, ще си "шкембелия"Много добре е казано ,че не трябва да се пренатоварват не само коремните, но които и да са други групи мускули.Силовите тренировки са много подходящи за хора, които...

7

Fan

преди 8 години

"Прекалявате с изолираните упражнения като бицепсово сгъване с дъмбел, кик-бек и други, които натоварват само един мускул..."Този самозван фитнес гуру най-безсрамно плагиаства режим, информация, статии от моят фитнес инструктур - Любомир Иванов! (lubomirivanov com).

6

Анонимен

преди 8 години

Абе тоя на снимката за колко време прекопава декар лозе ,че да го цаня за ратай.

5

телеман

преди 8 години

Стига бе раздвоен съм кого виждам по често Борисов или Иванов

4

Марин Русеборн

преди 8 години

На Страхил Иванов даже и езика му не е професионален. Че и някаква книга написал?!? Факт е че тренировки от всякакъв тип повишават метаболизъма но основното е храненето да се състои най вече от базови продукти като яйца/без жълтъци/, овесени ядки, пилешко филе, риба тон, салата и плодове. За това се изисква воля. Липсвата на минерали и витамини да се компенсира ежедневно с хранителни добавки тип калций, магнезий витамините А и най вече Д! Плуване и бързо ходене обезателно!

3

Доктор Хонорис Кауза

преди 8 години

Страхилчо и неговите "професионални" съветчета, могат да развеселят някой "професионалист".Страхилчо няма нищо общо с треньорски факултет към НСА, нито с медицината в Медицинска Академия, да не коментираме за диетологията!!!Още ли има балъци, които не осъзнаха, че диетология се специализира след завършване на медицина, а треньор се става след завършване на Треньорски факултет в НСА!!!

2

Хах

преди 8 години

На Страхичло мога да му кажа ,че не прекаляването с кардиото е проблема , а каква храна се консумира ! Щото познавам момчета , които блъскат в залата с тежести и са направили едни бицепси само , но шкембетата са им виснали. А и не познавам някой , който прекалява с кадриото , който да е шкембелия

1

Мускул

преди 8 години

Колко си плаща Страхо за тази почти ежедневна реклама ,или е само по любов?!?