38

Нарфолк

преди 8 години

Дърта, ама ще смаже пърта!

37

Анонимен

преди 8 години

Мерил Стрийп е дърта, ама със сигурност е по-красива от Жена и става.

36

мнение

преди 8 години

Мерил Стрийп е краива жена. Има нещо по-специално в нея.Някакъв скрит чар, дори сексапил бих го нарекъл.Или поне аз я виждам така.

35

МЪЖ

преди 8 години

Жено, това, което се опитваш уж благородно да правиш е същото като да отрежеш лапи на коте, НЕкадърница!

34

Анонимен

преди 8 години

Староста е превилегия която не всеки получава!

33

dp

преди 8 години

34, че е хуабво хубаво е - и никак не е все тая.Битката никой не я е спечелил - всички умираме - но хич не ми е без значение дали ще съмактивен и независим до последно или ще се гърча в агония и в тежест - ако има кой да иска да му тежа - с години (то и с дни ще ми дойде вповече).Т.е. битката със смъртта няма да я спечели никой от нас, но битката със старостта - да остане активен и да не деградира (поне умствено) до последно може да бъде удържана, ако и да е по-лесно да се вегетира.

32

Анонимен

преди 8 години

Хубаво е човек да има тонус и да се опитва да прави нещо срещу предварително изгубената битка със страростта. Но колкото и хубаво да остаряваш, все си е тая....

31

Анонимен

преди 8 години

До 29Не богохулствай в навечерието на светлия християнски празник заради някаква си жена.

30

Жена

преди 8 години

27, това, което се опитваш уж благородно да правиш е същото като да отрежеш лапи на коте, НЕкадърник!

29

Анонимен

преди 8 години

Браво на дамите!!! Повечето от тях, разбира се, са ползвали съвременните козметични интервенции, но по-важното е, че искат да бъдат красиви и да се чувстват добре в кожата си. Това е ключът!!!!

28

Анонимен

преди 8 години

До 48И теб мога да уважа. Нищо че си се написал мъж. То се вижда че си Жена.

27

Анонимен

преди 8 години

Лапи на животинки не режа, Коза. Само отказвам самозабравили се форумни герои от прекомерни изяви. Ти малко се беше поразпищолила.

26

65

преди 8 години

Съгласна съм само със това,че някои остаряват със стил и елегантно.Но колко са секси може да каже само и единствено техните мъже,което е абсолютно лично.Ние ги познаваме от киното и списанията,а и повечето снимки са много преди 60-те им години.Тази статия е абсолютно излишна и глупава.Истината е че нищо не състарява човека така както годините.Старостта е много неприятна,но много,много желана.Дядо ми казваше:белият свят е много мил!

25

Марлов

преди 8 години

Нямам нищо против секса - където му е мястото икогато му е времето.

24

Анонимен

преди 8 години

Има красиви (да - красиви) и привлекателни жени и на възраст. Не бива да е подхожда с предубеждение. Все пак - те предлагат и искат да получават нещо (много) повече от секс.

23

Анонимен

преди 8 години

Готини баби, ама баби....

22

БХг

преди 8 години

дърти еврейки-крокодили. бе, как можв да кажете за една баба, чв е секси, е освен ако нв е шведка от бг на 30 гтдини!

21

Анонимен

преди 8 години

..където ти е съдено да се сринеп и да изчезенш"Богомил Райнов!И когато има такава концепция за живота Чандлър с такиова чувство за хумор- ( в случая черно), ела ми се обади!

20

Анонимен

преди 8 години

Цялата природа е така устроена, че да крие от живите същества голямата истина. Да, природата милосърдно крие истината за голямото безсмислие на битието, но сума ти *** между хората упорстват на всяка цена да стигнат до истината и сами се навират в катастрофата. Защото има ли нещо по-страшно от мига, когато осъзнаеш, че всичките ти старания на този свят са лишени от смисъл, и всичките ти успехи са лишени от смисъл, и цялото ти съществуване е лишено от смисъл, и доколкото все още си жив, ти просто се люшкаш между безсмислието на живота и безпределната пропаст на нищото, където ти е съдено д

19

dp

преди 8 години

34, ми тя отдавна спи явно бе, а и май днес не е била в настроение за кавги като гледам.