9

Анонимен

преди 8 години

Това преди да се сменят календарите ли? Защото Октомврийската революция се празнува през ноември, а априлското въстание през май. Иначе "га ям и га съ празнъ". Зодия Кранист

8

до каката

преди 8 години

A verbis ad verbera- казал народа.

7

Жена

преди 8 години

Кой е научил баща ти да бие 6 годишно дете? Нямало ли е някой да го пребие тогава баща ти и да видим дали ще посегне пак? Нямало е. Тъ-паците мъже са същите както са били и преди. Сега обаче МНОГО, МНОГО жени мълчат! Децата са подложени на огромен психически тормоз, а идиотията край няма! Не ми обяснявай аз колко съм елементарна, защото няма нищо по-силно от словото и ако брат ти не беше увреден, можеше да направи баща ти на пихтия и да му набие такава вина, че да се чуди къде да се самопогребе!

6

Жена

преди 8 години

8, не съм женчо. Жена съм. А размерите на мъжката тъ.потия са ми добре познати и за пореден път ти даваш доказателство за това с примера, който даваш за баща ти. Мисля, че и друг път съм ти писала, ако си същия човек, за мен вината тук е и на прадядо ти, който доколкото помня ви бил казвал да не се сърдите на баща ти, щот видиш ли, той си бил такъв. Ако си същия човек, вина носи и майка ви, която е била свидетел на идиотщините на тъ-пака, който наричате баща.

5

До 7

преди 8 години

Недей да мислиш, че с теб започва или свършва обективния свят, освен твоя собствен.Нищо във Вселената не се губи, нищо не е случайно или пък "прекалено" преднамерено... Всеки индивид е част от общото, Вселенското, има своето предназначение, съдба и мисия.А зодиите са насочващия елемент в единното цяло.

4

Анонимен

преди 8 години

до 6 До ЖенаЕдин близнак като брат ми има трайни психически травми като малък от баща ми. Баща ми го биеше с колана на голо дупе. Беше на 6 годинки когато му казваше тоя дето го имаме за баща: Сваляй гащите и се приготвяй, а пра дядо ми внезапно влиза в стаята, вижда брат ми със свалени *** и горкото се коленичи за да го бие баща му с колана. Бях и аз с дядо ми. Така че не ми казвай един близнак като брат ми на какво е способен, тъ.панар!Впрочем ти си женчо, толкова елементарно мислене имаш!

3

Жена

преди 8 години

Язък, че брат ти е Близнаци. Явно е пълен неадекватник. Ако един Близнак не може да изкара от равновесие с думи или да ти каже спокойно най-тежките истини в очите с думи...не ми го хвали. Да вадиш колани или да биеш е признак на тъпанарщина. Зодията тук няма значение. Обичане и мразене при такива *** води до край, в случай ...до смърт.

2

Анонимен

преди 8 години

Всички зодии са хубави, но зависи колко е алкохола в съответните случаи!

1

Анонимен

преди 8 години

Лъвовете на всяка цена искат да докажат че са велики, даже и с грозни прийоми. А това е голяма грешка, когато лъв се срещне с Козирог. Баща ми е лъв, аз козирог. Вчера не му спестих истините през годините на масата и го наредих подобаващо. Обаче най-зловещата зодия са Близнаците. Те не се заканват- те направо бият. Брат ми е зодия Близнаци. Една година при при подобен спор не тръгна да ожижда баща ни, просто извади колана от гашите си и го накъдри по ***!Близнаците обичат и мразят до край.