8

Кон

преди 8 години

Кога ще доживеем да прочетем за първото онлайн изнасилване? Умишленото затъпяване на нацията води до затъпяване и на тези, които уж гледат да затъпят другите. Например на журналистите.

7

(-_-)

преди 8 години

До 6:Модерно? Модерно е да си толкос ***, че да се оставиш на някакви картинки от дисплея да ти диктуват кое как е? Хахаха това просто е едно изкривено възприятие за действителността..

6

{+_+}

преди 8 години

До 5Това е модерното общество, свиквай!!!

5

(-_-)

преди 8 години

Що за свещена тъпота е това да те тормозят в Интернет? Няма ли кой да им обясни на тия келе.мета,че това са абсолютни глупости.. Така ще е като кибичат пред мониторите вместо да играят и имат нормален социален живот..

4

верту

преди 8 години

Някой може ли да дефинира какво значи онлайн тормоз, че от неграмотно написаната статия нищо не разбрах. Някой ги кара насила да си събуват гащичките ли, да не им опират пистолет срещу камерката? Така и не можа да се разбере ами тия непълнолетните какво правят в тоя сайт.

3

Анонимен

преди 8 години

"хиперболизирана картина на действителността" - решението е да оправяме тогава действителността.Едва ли със съвети за деца ще помогнете в български ИДИЛ например.

2

Анонимен

преди 8 години

"Тормозен в училище" е правилно казано. Тормозен вучилище означава и чрез ненормални уроци и изисквания.Тормозен от Началник РИО на МОН, тормозен от Министър ЙЕС.Тогава детето идва в къщи и тормози дори родителите.

1

Анонимен

преди 8 години

Кво правят там...