359

КРАЛИ МАРКО

преди 8 години

Предателя Горбачов разруши държава съпоставима само с Рим.Сигурен съм че Русия ще възкръсне като птицата Феникс.Натресаха ни ценности в кавички ,където човек за човека е най голямия враг .Разруши се семейството като Основна градивна частица на обществото. Българките станаха най голямите *** на света.Мъжете налитаме на семейни жени като нерези все едно нямаме семейства.Младежите станаха масово *** и лесбийки ,и най вече наркомани.Само парите са важни .Живееме в деградирало общество с запад

358

Обам Кениеца

преди 8 години

Или пак защо да нема независима африканска република в САЩ, защото има области в САЩ където към 50% от населението са *** доведени от Африка?

357

Апачи Индиан

преди 8 години

А добре, да питам аз нещо. Ако домородните индианци в САЩ или Аляска решат да направят партия която се стреми да се отцепи от САЩ или да има независимост някаква, за Обама какво ще пишат?А и друг въпрос? Защо изобщо и не съм чувал досега да се е появила такава партия или организация?

356

анонимен

преди 8 години

Когато всеки ден се го едно и също нещо, за много хора започва да изглежда истина.

355

Анонимен

преди 8 години

Поръчкова статия със заблуждаващо предназначение. Мехлем за мозъка на затъпялите общества във васалните на САЩ държави в източна и централна Европа.

354

izmislici

преди 8 години

всеки ден открити провокатори публикуват всякакви глупости за русия и търсят някакъв отзвук или омраза към тази страна, без да засягат въпроса, че ние по отношение на управлнието сме на същото дередже като тях, един човек и партия са окупирали цялото пространство като целта им е еднолично ръководство, без хора

353

Анонимен

преди 8 години

Откакто Бялата златка тръгна да чисти паметници е пълна скука в тоя сайт.

352

Анонимен

преди 8 години

То и аз капитулирах, $ 70 000 имам и не знам, в Бг ли да се връщам тук ли да седя.Не е като Вова с офшорни сметки в Панама за $2 млрд. ама пак вършат работа.

351

Анонимен

преди 8 години

Много адекватен ход на Кремъл! Kpaвapитe капитулираха тотално. Европа принадлежи на Русия.

350

Анонимен

преди 8 години

То това е ясно. Ще го видим обесен с главата надолу някой ден. Само кога ще е ?

349

запомнете

преди 8 години

ВСИЧКИ ДИКТАТОРИ СВЪРШВАТ ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН

348

Анонимен

преди 8 години

Кога ще връщат Крим без да изглежда като загуба? Това е въпроса.

347

Анонимен

преди 8 години

Aaaa....Няма грешка ! Няма грешка !

346

незнайно

преди 8 години

Обаче Франция гласува в парламента си санкциите срещу Русия да отпаднат, а? Французите са ку,рв.и също, както руснаците. Вижда се руската агресия, вижда се как Русия няма намерение да се съобразява с никого и с нищо. но западняците, облажени с руски пари помагат на Русия да живее на гърба на завладените от нея народи. Докато не се затвори руската уста, няма да има мир нито в Азия, нито на Балканите, нито никъде. Руснаците си мислят, че са хванали господ за шлифера. Но ще им дойде изневиделица.

345

Анонимен

преди 8 години

Тоя Крим ще им изяде главата. Альоша ваш ама камъка наш.

344

Анонимен

преди 8 години

По-скоро разпада на РФ е неизбежен...

343

Анонимен

преди 8 години

Присъединяването на България към Руската федерация е неизбежно и закономерно.

342

Анонимен

преди 8 години

*** пак се ***.

341

АЛЕКСАНДРОС МЕГАЛУС

преди 8 години

ГЪРЦИЯ ПОДКРЕПЯ НА 1000 ПРОКЕНТА СИЛНА РОССИА..НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМЕ ТАВАРИШ ПУТИН !ИСКАМЕ ЗАЕДНО С РУСКАТА АРМИЯ, ЗАЕДНО С ГРЪЦКАТА ХЕЛЛАДО-ВИЗАНТИИСКА АРМИЯ --- ДА ИЗГОНИМ ТУРЦИТЕ ОТ НАШАТА СТОЛИЦА - КОНСТАНТИНУС ПОЛИС = ГРАДА НА КОСТАС ВЕЛИКИ ! И СЪЩО ОТ ИЗТОЧНА ГЪРЦИЯ = МАЛА АЗИА !

340

студент в Чикаго

преди 8 години

Мачкай Вова с голо дупе дръжките.