17

я марш в турция

преди 8 години

До Джесур

16

Джесур

преди 8 години

До 22Ей, ***-фашист,Като не ни позволявате да живеем както ние искаме, то за нас остава да се борим за Свободата на Делиорманската и Родопската Турска Република. Поробихте ни, крадете ни данъците, омръзна ни от вашата крадлива пасмина. Вие държите ромите гладни, но ние заедно ще счупим оковите на българското робство!

15

Анонимен

преди 8 години

яжте демокрация, плъховеКой не скача е червен, кой не скача е червен...

14

Анонимен

преди 8 години

А скоро ще има ли и обрязване при предизборните агитации?

13

Анонимен

преди 8 години

И как стана така, че болните идеи на ДПС които открито са против националните интереси вместо да бъдат преследвани от ДАНС и прокурори минават с мнозинство в парламента?!Тоя парламент е турски!

12

правилно е

преди 8 години

В България имама да изпълнява религиозните си обряди на български език.

11

Джесур

преди 8 години

Защо няма да говори имама за джихад, искате и Ислямът да стане като християнството, знаем ние. Исус не е бог, а пророк. Лихварството и в християнството е забранено, а вие не се противопоставяте на тази система. Както вие я наричате- дева Мария, а ние в наричаме Мерйем- майката на Исус се е обличала както сега се обличат мюсюлманките, а вие за това ги псувате. Исус и всички други пророци са носили брада, а когато мюсюлманите също носят, вие ни псувате. Събудете се, защото евреите ви промениха изцяло ценностнста система и мисленето.

10

Анонимен

преди 8 години

Аз предлагам на изнасилването да не му се вика "насилствено еб**не"

9

Анонимен

преди 8 години

"A ZASHTO EDIN IMAM NE MOGE DA OSVESHTAVA BALGARSKI BOINI ZNAMENA--NALI VSICKI SME BALGARI ILI IMA I PO-BALGARI."Нали Бог е един, какво ти пречи че християнски свещеник го е освещавал? Или на тебе май всичко християнско ти пречи?

8

до 9

преди 8 години

Като имаш претенция да си българин пиши на кирилица, не на маймуницА и то с главани букви.

7

Анонимен

преди 8 години

Готови ли са нашите "десни", които би трябвало да са вярващи, да се откажат от попа, който да им открива кампаниите и присъства винаги по мероприятия. А от това да освещава бойните знамена след няколко дни? Три пъти мери, веднъж режи!

6

Анонимен

преди 8 години

Щом има преведен коран,защо имама не изпълнява религиозните обреди на български език.Така всички ще знаем какво проповядва.Всеки който има българско гражданство трябва да знае български език.

5

Анонимен

преди 8 години

Имам-баялдъ.

4

Анонимен

преди 8 години

Докато не се бъведе ценз за тия имами да са завършили Консерваторията, винаги ще има проблеми.

3

българин

преди 8 години

Сещам се за поговорката "Който плаща той поръчва музиката".Никъде няма безплатни певци,та дори и имами или владици да са !Това,че не било агитация си е чиста лъжа.Също като "безплатните"концерти по време предизборно.Нали партиите плащат-значи агитация си е!

2

Анонимен

преди 8 години

"Партиите ще могат да включват отслужване на религиозни ритуали по време на предизборната си кампания, решиха депутатите с промени в Изборния кодекс."Абсолютни глупости. Вместо да вървим към пост-религиозно общество, тези ще включват ритуали. Жалка история. Аврамистичните религии нямат нищо общо с Бог. Всичко там е за политика и власт.

1

Момо

преди 8 години

А кой точно ще знае този имам какво приказва на множеството?