27

Гражданин

преди 8 години

За всички тия мерзавци - АК.ОТВРАТ.

26

вв

преди 8 години

щом фесовете и червените *** са против аз съм ЗА!

25

герерас

преди 8 години

240 клоуна.Клоуни,клоуни! Ах тези клоуни!

24

иван

преди 8 години

Много им бръкна в здравето задължителното гласуване , сън не ги лови купувачите на гласове и троловете им , обаче това е бъдещето и връщане няма !!!!

23

Анонимен

преди 8 години

До пролетарийПреди години,повечето хора подхождаха с недоверие към банкоматите. Заплатите се плащаха на ръка. Сега всички си получават заплатите по банкова сметка и ползват банкомати /с изключение на пенсионерите- комунисти, които се блъскат в пощата/Бъдещето е гласуването по интернет. Скоро всички ще гласуваме така /с изключение на пенсионерите-комунисти, които ще се блъскат пред изборната секция да драскат хартийки/ !

22

КОШМАРЪТ

преди 8 години

В парламата ни има един депутат- В. Енчев и останалото са ДУПЕтати. Бог да ги съди!

21

Анонимен

преди 8 години

Изборите и партиите пречат, а не помагат, защото цялата буржоазна демокрация и пазарна икономика след 1989 г. унищожиха населението. Растат само заплатите на върхушката с Тиквата и Кристалина Георгиева, а младите хора бягат в чужбина и да гласуват и да не гласуват, страната загива без население. Западните страни се спасяват с евтина работна ръка от България и другите колониални и ограбени държави.

20

Анонимен

преди 8 години

депутатите не са завиждане, мутрата си сменя мнението през 15минути и тия само правят плонжове за да му угодят. идиотска държава

19

Анонимен

преди 8 години

В каква държава живеем???депутатите - мошеници;полицията - корумпирана;министър председателя - МУТРА

18

пролетарий

преди 8 години

До спомени от миналотоЖивей си в милалото бе, чиче !! Имам три сметки в банки с опция електронно банкиране. Плашам си всички сметки онлайн. Само цигарите от павилиона си плащам кеш. И до сега никой не ми е свил и една стотинка.Има софтуер гарантиращ пълна сигурност.Ако има опция да се гласува чрез ИН, активните, работещи българи, ще гласуват. Аз не гласувам с основната причина, че не искам да си губя почивния ден на опашка със бабички пред секцията.

17

ПЛАМЕН

преди 8 години

ДОКАТО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ ЗАРАБОТИ НЯМА УПРАВИЯ,АМА ВСИЧКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ СЕ ОКАЖАТ В ЗАТВОРА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ И 1ЛВ ЗА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ

16

Анонимен

преди 8 години

И тия смешници искат да гласуваме задължително за тях, е то няма такава наглост бе.

15

Анонимен

преди 8 години

И тия клоуни искат гласа ми?

14

Aндро

преди 8 години

Само ДПС-истинската демократична и патриотична партия може да измете гербави комунисти и измислени патриотчета Дано Доган спечели повсеместно и да се промени нещо.

13

Анонимен

преди 8 години

Циркаджии. При задължителен вот получават моя че. за сполука. може и гражданството ми за зачеркнат, ако пожелаят. Ще си го преместя от другата страна фара.

12

Анонимен

преди 8 години

Станишев беше прав за едно - Циркаджии

11

АTAKICT

преди 8 години

не подминавайте и ЗАКОНА 2--ИЯ ПЕНСИОНЕН ФОНД ДА БЬДЕ ОБЩ----ПАРИТЕ 7 МИЛЯРДА ВЕ4Е ГИ НЯМА И ГОРСКИЯ ИСКА ЗАКОН С КОЙТО ДА СКРИЕ И ТОЗИ ГРАБЕЖ ОСТАВКА И ВСИ4КИ СА ЗА ЗАТВОРА

10

ОСТАВКА !!!

преди 8 години

Оставка , този Парламент е напълно изчерпан!Ревизия на Управлението и Борисов от ЕС , съд и нови , млади , честни и умни хора да поемат България!

9

Анонимен

преди 8 години

Не обиждайте цирка като наричате "народните избраници" циркаджии

8

Анонимен

преди 8 години

Фарс, посмешище - НС