34

Умен

преди 7 години

Днеа БГ, проверете си фактите. Лиценз за ход дох количка може да струва до 300 000 долара в Ню Йорк!! Аз не виждам защо да не е милионер от хот дог в Щатите!!!

33

Анонимен

преди 7 години

Де да беще само част от полицаите...

32

Анонимен

преди 7 години

История, която за пореден път доказва, че между част от полицаите и престъпниците единствената разлика е в това, че ченгетата са и на държавна заплата...

31

Анонимен

преди 7 години

Всички знаем как се водят съдебни дела у бегето :)30-40 хил лева на сАдЯта и винаги си в правото си :)

30

До 30

преди 7 години

То и прокуратурата и съда са цъфналиЛика-прилика сте си!

29

Анонимен

преди 7 години

До 31Освен богата, трябва и да е много тъпa!

28

До30

преди 7 години

В една нормална държава, всичките полицаи, барабар с мутрите, щяхте да чукате камъни, от сутрин до вечер! Престъпници, ще ми пазят от престъпници!

27

Гого

преди 7 години

полицаи, бандити, мутри, политици няма никаква разлика между едните и другите, докато те ни управляват не се чудете защо сме тук

26

Анонимен

преди 7 години

Значи полицая единствено трябва да живее с мизерната си заплата. Ами ако има богата жена ,трябва да се разведе с нея ,че някак си е нелицеприятно да има по висок стандарт от доктор примерно ,Няма ако. Кой дава хиляди пари без документ, за това има календар с дати, банки със сметки а полицайте взимат ОГРОМНИ заплати за несвършена работа.

25

Анонимен

преди 7 години

Добре ,че има такива форуми та да могат всякакви асоциални елементи ,и типове бивши или настоящи клиенти на полиция,съд и прокуратура -да имат възможност да си плюват на воля -иначе къде и кой мамини златни ще ви обърне внимание ...то не че и тук някой ви бръсне за нещо ..ама ,като " изокаме че ни стане по -добре ".... хехехе.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27Ти разбира се си наясно колко ти е акъла ..ако не си -потърси квалифицирана помощ!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че е нелицеприятно, сeлски тапанаp, проcта пръчкa, асоциален индивид - психопат, каквито са полицаите в България, да има стандард по-висок от на лекар!Такова сравнение, би могло, да бъде направено, единствено от самозабравил се мутромилиционер, приспадащ напълно към гореописаната категория, който принципно би трябвало, да пасе козите на село, а не да са му поверили огрома власт в ръцете!!

22

до 9

преди 7 години

Значи полицая единствено трябва да живее с мизерната си заплата. Ами ако има богата жена ,трябва да се разведе с нея ,че някак си е нелицеприятно да има по висок стандарт от доктор примерно ,или ако има наследствени имоти ,ако има ренти?Аре зарежете това тесногръдо мислене ,че някоя професия се ограничава само в това -нейните представители са катаджии които седят в храстите -за сведение тези от КАТ дори са някакъв незначителен процент от останалите служители в МВР .

21

до 19

преди 7 години

обикновено като пишеш с големи букви по форумните правила се приема ,че си лишен от култура креслив елемент !!!!

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Синоним е само в обърканото ти съзнание -да не би полицаи да окрадоха КТБ, после пък полицаи са виновни за състоянието на държавата ,за мизерията и бедността ,за това че хващат всички крадци и убийци от определен етнос на стари хора по селата без изключения и после те са виновни за това ,че съда им постановява смешни присъди и после пак крадат и убиват ,те са виновни и за това че келемета се правят на богове на пътищата ,а после ги събират насипно .

19

Хехе

преди 7 години

"Самият предприемач също водел много скромен живот и се хранел само с плодове от гората и гъби, а за да не дава пари за ток, се отоплявал с шишарки, които също събирал от местния лес." - я да му сметнат колко време му отива за шишарките и да го питат кога си движи "бизнеса"!!!

18

Хаха

преди 7 години

"Пред смаяните погледи на магистратите един от тях обяснил, че е много пестелив и така успял да се сдобие с огромна сума." - това се оборва с елементарна математика - колко му е заплатата, колко му е дивидента - ако ситга ок (като се приспаднат разходи за живот)!Ама нали сме БеГе - след като мъртва ученичка е виновна за катастрофа, защото не се е огледала, защо въобще обсъждаме тези вицове!!!

17

Честен човек

преди 7 години

Цветан Цветанов яко ги бие по спестяване. 6 / ШЕСТ / апартамента си има човека.За бРойко Борисов пък да не хортуваме: .............

16

греда в окото

преди 7 години

Подобна статия на ми изглежда като послание към престъпния свят,в което се потвърждава, че България продължава да бъде оазис на спокойствието за престъпници от всякакъв калибър

15

Анонимен

преди 7 години

DO 16, PRAV SI NO DOSTOINIYA POLIZAI , KOLEKTIVA NEGO PRIEMA I SIMPATISIRA NA POLIZAYA DALAVERADJHIA!