37

МЪЖ

преди 8 години

ЖЕНО, ТРОП, ТРОП!

36

Жена

преди 8 години

37, ти да си виждал прос-таци да се задържат около умна жена, ако тя не го позволи, не се примири или не се отчая достатъчно много? Аз такава не познавам. Когато тропаш ходи оближи подметките на жена ти и й благодари, че търпи подобен прос-так като теб! Уважение към мъжа и авторитет има, само ако жената го позволи. Е, аз на подобни ***-ци уважението си не давам! Ходи да пееш песнички на глупачките, които те търпят, които купуваш, които лъжеш и така задържаш до себе си. Толкова е просто.

35

Жена

преди 8 години

37, ще си тропаш по клавиатурата, докато не дойде жена ти или *** и не ти кажат да отидеш и да измиеш чиниите или изхвърлиш ***. Точно толкова банални и респектиращи мъже сте...такива като теб. Точно толкова .

34

Анонимен

преди 8 години

Жено, троп!Ще те тропам по кратуната докато не вденеш.

33

Жена

преди 8 години

35, като си авторитет вкъщи какво си тръгнал да се правиш на авторитет и пред Жени, пред които номерцата ти не минават? Гледай си къщата и не ми се ври между коментарите! Скачай на жена си, майка си, баба си, дъщерите си, съседката, шефката ти и всички, които се впечатляват от подобни мъже като вас. За мен начина, по който пишете ми говори ясно, че едва ли някой ви бръсне за слива или пък ако ви бръсне изобщо, имате огромен проблем с признанието! Ходете си развявайте ЧЕХЛИТЕ пред подметките си!

32

Анонимен

преди 8 години

Жено, Аз и без да бия майка си и съпругата си съм главатар и авторитет вкъщи. Кой ти е крив че мъжете не се задържат около теб? Троп.

31

Жена

преди 8 години

31 и 32, пребихте ли жена си, майка си или приятелката си за Великден? Време е да отидете и да им покажете кой е главатарят в семейството! После да се похвалите!

30

Анонимен

преди 8 години

Троп по кратуната, Жено. Now stay down.

29

Анонимен

преди 8 години

Жената пак взе да надига рошавата си глава. Трябва да я връщам в изходно положение с някой чехъл.

28

Жена

преди 8 години

23, ти като си много умен, следвай съветите и гледай живота ти да не мине, ако не си ги изпълнил, че ще почнеш да се тюхкаш и съжаляваш. На Земята живеят и други типове хора с различно мислене. Това, че има хора като теб, които не могат да го приемат и ги смятат за неумни, НЕ Е мой проблем.

27

Анонимен

преди 8 години

Жени, не по-горе от клюките и битовизмите. Путин е висока топка за умствените ви възможности.

26

Жена

преди 8 години

25, и с кое се опитват простаците да се опитват да ме направят щастлива? С кое точно? С низките си думи и псувни ли? Да ти имам аз критериите за щастие!

25

свинаря

преди 8 години

Не виждам нищо възвишено в коментарите,но на вас щом така ви се струва...и все пак статията не беше за Путин,руската армия или Обама,можеше да си спестите недодялания сарказъм. Като няма какво да кажеш,по добре замълчи-народна мъдрост

24

Анонимен

преди 8 години

Защото Жено, щастие трябва да има за всички жени. А всеки тук вижда колко си недоощастливена и затова ти помагат хората.

23

Анонимен

преди 8 години

Децата се учат чрез подражание ... Просто е хубаво да си добър пример . Много вярно и безкрааайно трудно.

22

Анонимен

преди 8 години

статията е много изчерпателна и вярна..това е самата истина за живота...всички написали *** коментари по-надолу е добре да прочетат статията и да я осмисля,защото докато пишат глупости тук живота им е минал неусетно...

21

Жена

преди 8 години

23, не ми се пише. Явно такива коментари не са за тук. Тук трябва само да се псува. Да са живи и здрави простаците, мизерниците и олиго-френите!

20

Жена

преди 8 години

24 и 25, защо не отидете да ощастливите любимите си жени: приятелки, съпруги и майки и не ги дарите с уникалната ви умна течност пълна с ПРОСТОТИЯ!? Изпикавате се, свършвате, изплювате се в една чаша и отивате да давате МЪДРОСТ на тези, които имат нещастието да са около ВАС! То бива бива ограничени задръстеняци и социални запъртъци, но вашето край нямаше!!!Ако просто ВИ бях напсувала сигурно щеше да Ви стане топло на душичките, ама а де - на ви малко думи, да обработвате с чуторите си!

19

По-обикновен

преди 8 години

Ей, чета и се радвам, че съм се родил българин! Иначе как щях да разбера умните неща, написани по-долу? Толкова пъти съм се питал за смисъла на живота... А било достатъчно да попадна на коментари от правилните хора! Отговорихте на всичките ми въпроси, хвала вам!За пореден път се радвам като дете, че имам такива сънародници!

18

свинаря

преди 8 години

Въпреки,че по време на сън съзнанието ти привидно не работи,то всъщност работи,мозъка ти преработва информация,докато при смърт мозъка просто не може да функционира. Има голяма разлика