9

Gold is your master

преди 8 години

В цивилизования свят парите решават много проблеми. Лесно се говори за свободи ей така без пари. Глобата като мярка е доста подходящ и ефективен инструмент в случая.

8

евроатланстист

преди 8 години

Нека сега ЕС да ни санкционира за нарушаването на правата на хората у нас. И ще са прави.Не можеш да ограничаваш хората относно тяхното облекло, освен ако не е прилично. Отделно, бурките са си част от турската религия, не е редно така да бъдат погазвани верванията на хората.

7

Цивилизовано решение

преди 8 години

Разбира се че са хора. Не са извънземни. Нещо повече. Граждани са на този град. И като граждани трябва да спазват обществения ред и закона на града в който живеят. Ако не го спазват по отношение на този въпрос глоба. При повторно нарушение още по голяма глоба. Така се решават нещата цивилизовано.

6

Анонимен

преди 8 години

Могат да се носят бурки, но само регистрираните по търговския закон, с платено ДДС и акциз.Такива, внесени контрабандно от Саудитска Арабия, да се конфискуват на момента.

5

Анонимен

преди 8 години

Още един пример за нарушаване правата на човека. Май държавата пак ще плаща в Страсбург.

4

Анонимен

преди 8 години

Според мен бурките също са хора. Не могат да ги махат насила. Има свобода на вероизповеданията.

3

Анонимен

преди 8 години

Какви бурки бе ... у БГ се котират единствено разгологъзени силиконови чалгаджийки.Такова е нивото на материала. Вижте им премиера и коментарът е излишен.

2

Победа

преди 8 години

Ура за Българския народ поздрави от Англия

1

Анонимен

преди 8 години

Аз ако бех бурка щех да ги съдим до дупка - и в Страсбург, и в Хага и в Моленбек.