35

Дани

преди 8 години

54 млн лева СЕРИОЗНО ? Вие гето ли ще правите или ?НЕ знам защо ми прилича на проекта Св. София, по който започнаха да изкупуват земи на смешни пари, държавна и общинска .

34

Анонимен

преди 8 години

Колкото "Делта хил" в Кладница промени инфраструктурата там и ни смая с архитектура, толкова и тук ... Домове под наем.... паркове и зелени площи ще осигурят в планината... Малоумие и наглост!

33

Анонимен

преди 8 години

Че изпукат от студ зимъска горе по баирите..

32

nina

преди 8 години

Мда,нов Мол...все едно последният мол на Околовръстното не стои празен...

31

:(

преди 8 години

Тия тотално откачиха.То бива простотия , но това започва да прелива.Еб.ти перачницата.

30

СТОЯН

преди 8 години

шопе, плана Хейтс, не е за тебе. Той е за елита! Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Делян Пеевски, Иван Костов, Цецка Цачева и други изтъкнати българи.А тебе ще те вземат да пасеш овце сред пасторални пейзажи, за да се радват лидерите на нацията и да се просълзяват като те гледат!

29

Анонимен

преди 8 години

Купувам веднага апартамент там! Уникално място!

28

бубс

преди 8 години

Очаквайте до 2г и МОЛ на Рилските езера!

27

Анонимен

преди 8 години

Тиквените корумпета съсипаха всичко. Като марокански скакалци са.Където минат - трева не никне. Бетонираха Черноморието, унищожиха Рила и Пирин, съсипаха Витоша, сега са хвърлили око и на Плана - едно от малкото оцеляли китни кътчета в близост до София.

26

Някой си

преди 8 години

МОЛ в планината? БухаахааххаххахаххаПерачница на пари!Парк в планината !?!?!??!Някой доста пари има за изчистване!

25

Възмутен

преди 8 години

Ама вЕрно ще осерат всичко. Чудна планина, има и дивеч, и на нея ще и видят сметката. Молове, бетон, а после даже ще пищят, че и пътища трябва да им построим. Всичко оакваме от пуста лакомия.

24

Анонимен

преди 8 години

Абе това да не излезе офшорката на *** или може би на Цветелинка ?

23

защо така?

преди 8 години

"Сега някой да попита националната ни Тиква как така хората за 53 милиона лв. строят селище от стотици къщи с инфраструктура, а ремонтът на Централна гара струва 70 и кусур милиона."Добър въпрос!!!

22

Офшорка?

преди 8 години

Бас държа, че "А.З.К. Пропъртис" ЕООД е офшорка, чиито собственици са или неизвестни, или със съмнително минала, или социално слаби.

21

ффф

преди 8 години

"елита" избяга от селата и сега си строи нови села......тъъъъпо.....

20

Koko

преди 8 години

А що не го кръстят "ГЕРБЕР ХИЛС" ?Точно на място ще си пасне името.

19

Загрижен

преди 8 години

До гербист-столичан Прадполагам, че това е Езопов хумор ако не, не знам какво да мисля за теб.

18

гербист-столичан

преди 8 години

Браво, добър проект, следва да го подкрепим.Това може да е един вид Бевърли Хилс на Балканите, там да живее само елита от елита, т.е. елита на столицата. Дано и държавата да се включи в проекта с инвестиции, да пусне линия на метрото до там, да се построят нови и модерни училища за елита, и т.н.

17

Анонимен

преди 8 години

като им гледам сайта на строителя и вече е съмнително. Доста простичък и има правописна грешка още в началото... странно че ще строят голям проект и искат да го продават а нямат хубав или по-скоро впечатляващ сайт

16

Анонимен

преди 8 години

Сега някой да попита националната ни Тиква как така хората за 53 милиона лв. строят селище от стотици къщи с инфраструктура, а ремонтът на Централна гара струва 70 и кусур милиона.