7

Анонимен

преди 8 години

ще е в щата Флорида...те там друго си и немат - само слънце и каманяк....

6

Анонимен

преди 8 години

Половинчата работа. Дневния ток добре, ами нощния откъде? Не се споменава нищо за акумулатори. Пък после се подиграват на Ким Чен Ун че ходил до слънцето, ама само по тъмно.

5

Анонимен

преди 8 години

До СтранджатаСамолет, самолет има вече и самолети на слънчева енергия да не споменавам, че в космоса от край време са на такава.... Ако не знаеш поразрови примерно за "Слънчев импулс 2" и името Бертран Пикар

4

Анонимен

преди 8 години

Има ли желание има и начини....За тези дето казват че ще отлетят... Преди няколко години в България така отлетяха едни така наречени "слънчогледи" заради силен вятър(в района на Сливен)....Какво направи собственика - сложи бетонни котви и метални въжета и вече не му летят и при най силния вятър.... А що се отнася до акумулаторите - вече ползват други видове централи които топят сол а тя изпарява вода и ползват парогенератори които работят 24 часа :)

3

Анонимен

преди 8 години

Ей много сте интересни... не ви се диша мръсен въздух не ви се стои в мизерия ама пък и не правите нищо за да промените това .... а когато някой някъде направил нещо със собствените си пари почвате да го плюете. Глупав бил(защото футболист) футболист футболист ама дори днешните не могат да си позволят 700 милиона да платят за земя - нямат ги... а Вие имате ли ги?А до този от северозапада Стига повтаря тази мантра за тези електромери нямаш си и идея от тях...

2

kuku

преди 8 години

От наводнения и урагани ще са по на сметка май

1

Един от Северозапада

преди 8 години

Американската енергийна компания казала, че е неизгодно да се захранва с фотоволтаици? Тия нещо май не разбират! Нашите разбират повече, и са по-католици и от папата! Даже и преференциални договори осигуриха, на "нашите хора", и електромерите там въртят даже в тяхна полза, дори и нощем.А една определена банка само, раздаваше кредити. Ако не вземеш оттам-няма разрешително за включване, няма изкупуване .Много си е ефективно, но за тези, "близо до слъцето.