13

Anavatanbeni

преди 8 години

Zasto mojesh da si kupish elektronen samoleten bilet za London,Istambul, Bruxelle ili NY..., a za bg e-referendum i bg e-izbori e nevazmojno?!:-):-):-):-)Nerde bulgar injenerlar, doktorlar?!:-):-):-):-)Kitap problemlar?!:-):-):-):-) harti problemlar?!:-):-):-):-)

12

Анонимен

преди 8 години

Може ли някои защитници на т.н. безплатно образование да ми каже какво значи това . Безплатно е само сиренцето в капана за мишки . От нашите данъци се плаща всичко , така че аз не съм съгласен някой да щтрака с пръсти по цели нощи в чалготеката и да се прави на студент , защото го мързи да работи . Такива са поне 50 % от т.н. студенти . Затова като му се учи ще си плаща .

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен "Не е логично това завишаване. На много места немогат да се запълнят специалностите и едвам успяват да запълнят местата." Точно за това повишават таксите. защото не могат да си изпълнят плана за прием и им пада субсидията, която е на глава.. Друг е въпроса защо си правят разчетите като за 5000 студента прием, след като знаят че няма как да запишат повече от 3000....

10

Анонимен

преди 8 години

Не е логично това завишаване. На много места немогат да се запълнят специалностите и едвам успяват да запълнят местата.

9

Анонимен

преди 8 години

Икономиката , финанси , човешки ресурси това не са специалности за университет , за някое религиозно училище медресе ,цялото обучение се състои да повярваш в определени религиозни догми за грабеж .. Домашните работи , проектите , презантациите трябва да бъдат представени нахъсано и фанатизирано..

8

Анонимен

преди 8 години

А пък с диплома за финансист от Великотърновският университет Св. Св. Кирил и Методий е най-голяма вероятността да станеш клошар...

7

bebok

преди 8 години

дигнете повече, образование е само за елит,не за матряла

6

До 1

преди 8 години

В добрите университети отличници няма , в Германия отличници няма , има стипендия на Германския народ за отличници такава взимат на 1000 един..

5

Анонимен

преди 8 години

Лекар , Инженер и дасскал всичко друго трябва да е платено..Най-вече икономиката - тя е религия за грабеж , който иска да става шев и началник да извади мангизи да плати

4

Анонимен

преди 8 години

В БАН са със заплати от 450 лв. а чистачка на летище София е с 1000 лв. заплата.

3

Анонимен

преди 8 години

Най-много клошари по улиците са с дипломи за средно и висше образование.

2

SD

преди 8 години

За 2015-2016 ????????

1

Анонимен

преди 8 години

Най справедливо е висшето образование да се плаща 100 % от студентите . Така ще учат само тези , които могат и искат , а за отличниците да е безплатно . Сега държавата издържа излишни ВУЗ-ове само заради разни изкукали професори и преподаватели .