9

Анонимен

преди 8 години

Я ПА ТИЯ КОЛКО СА ИНТЕРЕСНИ. ТО У СОФЕТО НЕ ОСТАНА ЕДНА ГРАДИНКА ТИЯ САКАТ У ПРОВИНЦИЯТА ДА ИМА. САМО В МОЯТА МААЛА У СОФЕТО ИМАШЕ 25 ГРАДИНКИ ПО НАД 10 ДЕКАРА И НИТО ЕДНА НЕ ОСТАНА. ЕДНИ СТАНАА НА БЕЗИНЧИИНИЦИ ДРУГИТЕ СТАНАА НА МОЛОВЕ. И ТОВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЪРВОТО ВЛАСТВУВАНЕ НА БАНКЯНСКИЯТ СЕЛЯНИН.

8

80 grad. rum

преди 8 години

Mashallah! I sichkite sa s beli burki!?:-)

7

Анонимен

преди 8 години

Протестът е за всички паркове в големите градове, които са апетитна хапка за новобогаташите

6

Анонимен

преди 8 години

Тези т.н. протести не успяха в Стара Загора, защото хората там са запознати със ситуацията. Та хайде да местим инициативата в София, че хем хората там не знаят ама като чуят дърво и скачат, хем и по телевизора да ни дават. Жалка картина

5

Анонимен

преди 8 години

Няма смисъл от протести, мача е свирен преди 10 години.Тези протести се организират от хора, близки до собствениците на земи там. Предпочитат да им се изкупят поляните на пазарни цени от общината, отколкото да се мъчат да инвестират в имоти. Става въпрос за поне 30 млн. които общината трябва да плати за няколко години обезщетение, и то без делата които ще последват ако тези протести успеят и се появи парк там.

4

Анонимен

преди 8 години

Зелените *** пак се опитват да клатят лодката, но Баце е бетон.

3

дд

преди 8 години

не, че съм против тази инициатива, дори напротив, подкрепям я. Но да сме точни - парк Бедечка няма, има местност, а и тези дървета където ги показвате навсякъде по снимките са по-скоро част от парк Загорка, който граничи с с Бедечка и никой нма намерение да премахва. По-голямата част отредена за застрояване ( под 40%, другото е зеленина) е бивши земеделски земи и там дървета няма, само треви и храсти.

2

Анонимен

преди 8 години

Заради един пуловер с боядисана коса толкова шум! То там си е кофти място за живеене, ветровито, не случайно там са били бахчи, а после са го направили парк да не духa към града, но има ей такива като пуловера, които краднаха малко пари и се помислиха за велики!

1

бб

преди 8 години

Браво само така !!