21

мИТЕВ

преди 8 години

До Надзирател отдавна има "ЧАСТНИ СЪДИЛИЩА И ЛИЧНИ СЪДИИ"

20

Надзирател

преди 8 години

Следващия етап е и частни съдилища

19

Анонимен

преди 8 години

добре дошли в корпоративното робство.както в щатите, затворниците са източник на приходи на дебелогъъзи костюмари, и затова САЩ са държавата с най-голям процент затворници в целия свят.това е резултата от заливането на гетата с дрога и оръжие.цялата система е проектирана така, че да вкара грешниците в едно безкрайно робство.целта е не да се строят затвори, а да се инвестира в образование, да се откриват работни места, да се работи по превенция на престъпността.

18

Анонимен

преди 8 години

Частен затвор - нямаше начин и това говедарско извращение да не прикопираме!

17

анонимна.

преди 8 години

Помислете и за" релакс "на затворниците- спа център, басейни, вани, масажистки.Всички удобства , а за невинните и жертвите в земята- безплатен паметник и една безплатна литургия.А за живите им близки- мъка , болка и страдание.

16

Анонимен

преди 8 години

Абе,какво си играете на парче!Я направете държавата частна...овцеферма и я дайте на коцесия.То и без това процесът на ОВЧОвечаване на така наречения "народ" вече е почти привършил.

15

Тинев

преди 8 години

Мдааааа, ГЕРБ отрано се подготвят.

14

Stonewall Jackson

преди 8 години

Някой с мнооого пари в България търси сигурна инвестиция с висока доходност ... едно законче за частни затвори както в Краварско ? Що не ? В Парламента ще гласуват послушно под строй ... е нали сме демокрация ?

13

лили

преди 8 години

в затворите на всяко легло трябва да има пирони

12

Анонимен

преди 8 години

Дори виждам и директора на един такъв частен затвор- Митко Димитров! Много ще си паснат! Комерсиално ориентирани! Хахахаха

11

Анонимен

преди 8 години

Това е узаконяване на робството..

10

Анонимен

преди 8 години

В частните затвори в САЩ ти слагат вътрешни присъди и никога не излизаш навреме, понякога лежиш и двойно , а има и случаи вечно.. Защото частника има нужда от работна ръка.. Това е робство..

9

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Да направят един такъв в Банкя. За всеки случай.

8

шиу

преди 8 години

тогава ще е почти официално. И когато някой от ранга на баретата или алексей петров или техните наследници по някакво чудо влезе вътре, ще си плати на концесионера (ако самият той не стои зад фирмата концесионер) и така ще си живее, както нормалният човек няма и да е мечтал.Престъпна идея.

7

Анонимен

преди 8 години

Това ще стане затворническо робство - ще ти дават вътрешни присъди само и само да им работиш безплатно..

6

шиу

преди 8 години

Идеята е подигравка и престъпление. Авторът на идеята е платен от мафията. В Колумбия Ескобар си имаше частен затвор с лукса на петзвезден хотел, сам си беше наел "охраната", живееше си живота вътре и когата му писна, просто си тъгна оттам. Да не мислите, че в България ще е друго? Та нали концесионерите ще го правят с цел печалба. Да не мислите, че въобще ще се мъчат да затрудняват вкарването и ползването на телефони, алкохол, наркотици и ***? Знаете, че и сега не е толкова трудно но...

5

Възторжен

преди 8 години

Ех,как да не станеш престъпник,като нямаш жилище и работа и си гладен!!! Ето,има къде да си почиваш след поредното убийство или грабеж - в частен затвор с тоооолкова удобства!!! Браво!

4

DEVSADIVTAME

преди 8 години

На Боряна Павлова и пожелавам задълго да бъде затворена в частен затвор с " УЮТНА КИЛИЯ И ШИРОКО ЛЕГЛО ". Толкова сте елементарни и глупави че чак накъртвате.Отнемат свободата на хората а ето тук тази журналистка изпада в див екстаз ... а иначе сигурно е горда със себе си ?От какво си горда Боряна ? Какво те кара да се гордееш със себе си ?

3

факт

преди 8 години

ДЕПУТАТИТЕ ДА ГИ КАПАРИРАТ ,ЗАЩОТО ЩЕ ИМА МНОГО ЖЕЛАЕЩИ !!

2

ййй

преди 8 години

Вие луди ли сте ве? В сащ са частни затворите и това води до корупция. Като собствениците на затвори плащат на съдии да вкарват затворници без сериозни причини!