12

Статистика

преди 8 години

> "Броят на задлъжнелите българи обаче намалявал"Защото намаляват българите

11

Сашо

преди 8 години

Скъпи приятели икономиката изобщо не се съживява. Истината е че каквото имаше от длъжниците се взе и разпродаде.Става въпрос за дребните суми до 50-100 хил.лв. от там нагоре *** ги хвани батенце.ЧСИ бяха създадени от Банките, да смучат от народа. Не защитвам длъжниците, като си взел трябва да върнеш, но става въпрос за отношение на БИРНИКА. И сега истината когато имаш имущество и пари-Банката ще ти даде още повече дори ще тича след теб.Но когато нямаш-тя ще ти вземе и малкото което ти е останало

10

8

преди 8 години

ДЛЪЖНИЦИТЕ НАМАЛЯВАТ,ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТЪТ И ВИЦЕТО ОПРОЩАВАТ ДОСТА ДЪЛГОВЕ НА "БЕДНИ"ХОРА!

9

нац. класификатор

преди 8 години

Лоши длъжници и добри частни съдебни изпълнители

8

Анонимен

преди 8 години

А защо тези частни бирници не съобщават колко пари са сложили в джобовете си? Дали няма да се окажат доста повече от събраните от длъжниците суми.

7

бай Миле

преди 8 години

Бе тия ЧСИ-тата че са скапаняци това е ясно, ама оФцете едно време що са зимали кредити за щяло и нещяло без да мислят за утрешният ден. Татовото време дето знаеш к'во ша бъде 15-20 години напред отдавна го няма.

6

Анонимен

преди 8 години

Явно единственият начин в България да накараш някои хора да си платят е това.Тъжно,но вярно.

5

Анонимен

преди 8 години

MNOGO SAPOCHNA. DA SE MAMI. PO MEDIITI. ALO PO VNIMATELNO. SA DA VI VYARVAT.

4

Анонимен

преди 8 години

хвалипръцко подрисков пък е държавен бирник-дирник и за има нема 2-3 годинки събра 26 милиарда заеми които етническите българи трябва да върнат на ***. на печелившите честито. на хората загубили зъби, крайници, дом, роднини, препитание, сори майна не съм ви вкарвал аз вука у кошарата.

3

Анонимен

преди 8 години

Що не съберат парите на КТБ ...:-) :-) Дека са 4 милиарда?! :-) :-)

2

Анонимен

преди 8 години

Мастията Дичев- участник в много далавери ! Нали помните колко много писаха за този *** ! Смърт на кръвопийците съдебни изпълнители ! Изпълнители трябва да са народните отмъстители ! И трябва да започнат от съдебните изпълнители !!!

1

!

преди 8 години

Броя на длъжниците намалява, защото намалява населението.