21

Анонимен

преди 8 години

Мека китка с тежка дума??? Затворете очи и си представете гласчето му колко е респектиращо!

20

имали смисъл

преди 8 години

Не намирам никакъв смисъл от нашето гласуване,защото държавата ако все още мога да я нарека държава не работи за Българския народ . Защо когато трябва да се гласува ще бъде задължително а когато си вземате решения горе в парламента не се допитвате до народа ? За кого по точно да гласувам ? Кой мисли за държавата ?

19

един съвет

преди 8 години

Един съвет от мен: гласувайте и не вземайте социални помощи, ако не сте ги заслужили по никакъв начин, а сте се докопали до тях чрез измама. Бих ви казал защо, но ще ви прозвучи доста абсурдно. Просто запомнете този съвет. Знам, че ще има някой друг минус, слагайте, все ми е тая... :-)

18

КОШМАРЪТ

преди 8 години

По Конституция Плевнята има, но по Омерта няма никаква дума. Важен е само Баце де тути бацета, демек Тиквун Велики.

17

за 19...

преди 8 години

МОГА ДА МИЯ ....МОГА И ДА ГО ДЪРВЯ --ЗА ПАРИ..... И ЗА ПРИЯТЕЛИ КАТО ТЕБЕ в ЧУЖБИНА!!!!!КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ---ИЗБИРАМ АЗ--САМИЯТ!!!НЕ ЧАКАМ , РАЗНИ ЧЕРВЕНИ ЛАЙ""""АРИ ....ДА МИ РАЗДАВАТ КАРТИТЕ В ЖИВОТА!!!МОГА И САМ!!!!!ТИ КАТО НЕ МОЖЕШ.......НАЛЕГАЙ СИ ПАРЦАЛИТЕ В СОЦ-*** И СЕ РАДВАЙ НА ЖИВОТА!

16

Анонимен

преди 8 години

Няма пари за клавиатура, пък и тука в миялното не е много удобно с такава. Той и Бай ти *** видял свят, ама клоун като теб си е останал.

15

До 16

преди 8 години

Е, направил съм правилния избор! Първо се научи да виждаш по- далеч от сополивия си нос, та тогава може и да даваш оценки кой какво е, и къде за какво ходи,.

14

АЗ-НЕ ПРОТЕСТИРАМ...

преди 8 години

ИЗОБЩО НЯМА ДА ХОДЯ ПО УЛИЦИТЕ ДА ВИКАМ КАТО ГЛАМАВ....ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДОСТ!!!!!ТАКА ПРОТЕСТИРАМ-- АЗ!!!!НАЛИ ВСИЧКИТЕ ТИЯ ГИМНАСТИКИ ---СА ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ ДПС И ЧЕНГЕТО , на ДС/КГБ ...ДОГАН-ЕФЕНДИ??!НАЛИ ОНИЯ КИБИЦИ ОТ НС--СА ВСЕ ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ ...??!АЙДЕ ---И АЗ ШЕ СЪМ ТАРИКАТ:АЗ ПЪК ---ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА МЕСТАН и ДОСТ!!!

13

Анонимен

преди 8 години

До До ДанъкоплатецНищо не плащаш, вервай Ми. Плащаш си билета да дойдеш тук да си оправиш пломбите и да се похвалиш колко си готин, ама си си същото лaйno.

12

Анонимен

преди 8 години

Аз гласувам да се забранят всички партии и държавата да се управлява от експерти, носещи отговорност, а не от безотговорни лозунгаджии.И това да продължи докато си стъпим на краката, докато си възстановим държавността и не бъдем повече рекетирани от т.н. "силни държави", които ни грабят.

11

До Данъкоплатец

преди 8 години

Ти откъде точно знаеш кой колко, какви и къде плаща данъци? И да те открехна- данъците, които аз плащам в България, без да живея там, може и да са повече от твоите. И между другото, не че ще го разбереш, но съм напуснал България точно заради такива като теб и другия капацитет- коментар 8. Хайде със здраве, дано си щастлив, когато аз не гласувам, а още два милиона турци вземат БГ паспорти и се разходят до секциите в мисиите.

10

Анонимен

преди 8 години

До АЗ ГЛАСУВАМ ЗА ДОСТНакрая ще стане така, че ще се окаже, че ти плаща ердоган.И няма да си щастлив.

9

Соц

преди 8 години

Той човекът изцяло подкрепя ГЕРБ и коалицията им, вие вето чакате. ха-ха е.б/а.т.и т.ъпанарите

8

АЗ ГЛАСУВАМ ЗА ДОСТ

преди 8 години

АЙДЕ , ДА ВИДИМЕ КВО ШЕ СТАНЕ!!!!!

7

Данъкоплатец

преди 8 години

Да попитам защо хора, които не плащат данъци а АЗ ги храня, трябва да ми казват как да бъде управлявана държавата.Или хора, които плащат данъци в други държави?Аз да не съм им слуга!

6

Анонимен

преди 8 години

Според Вас какво ще работи Роско след като вече НЯМА да е президент?Не вярвам втори път да го турят да се излага.То мнението на избирателите явно лесно се подменя.

5

към емигрантите

преди 8 години

Какво е България за турците изселници или емигрантите - различни неща: ДПС или опит да докажат че все още има нещо българско в тях ала мразят България и не желаят да се върнат. Ако искат да гласуват да заповядат на българска територия. Сори майна, да не сте емигрирали.

4

Лелее тесна душо

преди 8 години

До БългаринРазбирам, студентите в чужбина са гурбетчии и не трябва да гласуват. Тези, които са изпратени там служено също. Българските мисии от военни в Афганистан и Ирак са гурбетчии и не трябва да гласуват. Българските лекари или пожарникари по мисии не трябва да гласуват. Лелее, само българите като "Българин" никога не напускали пределите на България трябва да имат право на глас.

3

Анонимен

преди 8 години

"По конституция имам своята тежка, крайна дума, предупреди Плевнелиев"Росенце, а пита ли жена ти дали дава да се правиш на мъж?

2

Българин

преди 8 години

Разбира се че българите в чужбина, трябва да гласуват само на българска територия. Не може турската или която и да е чужда държава да провежда българските избори. Да не са бягали от България гурбетчиите.