262

Шаран БГ

преди 7 години

ГРЕШКА !! Техни величества, конституционните съдии,задължително първо и единствено бранят наложеният вече четвърт век политически модел и политиците, които са се срастнали с него!! Въобще не им пука за Конституцията !! Защо не разрешиха провеждането на Референдума, така както бе заложен и подписан от хората, а ни принуждават да гласуваме само за удобни на властниците въпроси??Депутатите трябва да са 480 на брой, със всичките им привилегии и облаги, а народа - кучета го яли.....НАЛИ ????

261

анонимен

преди 8 години

До ангел ВЕЛИКО НАРОДНО СЬБРАНИЕ СЕ СВИКВА СЛЕД РЕФЕРЕНДУМ В КОЙТО ИМА ИСКАНЕ ЗА СМЯНА НА ДАДЕН ЗАКОН С НОВ ОБИКНОВЕННОТО НС НЯМА ПРАВОМОЩИЯТА НА ВЕЛИКОНАРОДНОТО -----ЗАТОВА И ЗАКОНА ЗА ЗАДЬЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ Е НЕЗАКОНЕН И КС ЩЕ ГО ОТХВЬРЛИ ЗАТОВА Е И КОНСТИТУЦИОНЕН СЬД---ДА БРАНИ КОНСТИТУЦИЯТА

260

анонимен

преди 8 години

До Анонимен БАРЕКОВ ПОД ПСЕВДОНИМ--БАРАКУДАТА СЬЩО Е ВИНОВЕН ЗА КРАЖБАТА В КТБ НО КЛЮ4А Е В ИСКРЬОВ

259

Анонимен

преди 8 години

Не мога да понасям Слави,но напук на Тиквата може и да гласувам за него.

258

Анонимен

преди 8 години

Слави ще излезе по голям лъжец от Бареков.Последният вече не се обажжда каква *** е в Брюксел...Кога ще се покажат кирливите ризи /парите с които излъга народа/ Защо никой нве потърси тези пари от каде бяха откраднати ? Ето за това никой не му се гласува за която и да било партия..

257

Анонимен

преди 8 години

Слави е пореднито гевезе напляскано от Борисов.Само гледайте...

256

Пича с Москвича

преди 8 години

"Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мадурите се клатят, ама не падат!" - Тодор Живков

255

П.Петров

преди 8 години

До Анонимен 303,Чалгата и сапунките не прощават ! Яко убиват мозъчни клетки !Ако се беше зачел по-внимателно, щеше да разбереш, че около 50% от коментиращите са наясно, че Трифончук и Борисов са един дол дренки, както един от коментиращите много вярно ги нарече "селски бекове" - прости като гъбено семе, но със самочувствие.

254

Анонимен

преди 8 години

Леле голям страх ги разтресе герберастите, почнаха яко да бълват срещу Слави, защото той единствен може да събори престъпното управление на БорисовСлави ПРЕЗИДЕНТ!!!!!

253

Поли

преди 8 години

А защо не се реши да се гласува само от Европейския съюз, а не от Турция? Защо хора, които не им пука за България ще определят вота?

252

Анонимен

преди 8 години

ако слами искаше дествителна промяна други трябавше да са въпроси1. Нулева префернция2. Стопроцентово машинно гласуване3. Намаляване на депутатите - без уточнение на бройка4. отмяна на двойното гражданство

251

ангел

преди 8 години

Славчо просто ИЗКОПИРА въпросите от предишния референдум за задължителното гласуване , а ако ДЕИСТВИТЕЛНО искаше промяна то трябваше да иска свикване на Велико нар. събрание , само то може да намали броя на депутатите.

250

Колио

преди 8 години

А трябва да имаш страх защото за 26 години в България правителства е свалял Слави,и ерпетата и платените от теб ранобудните.Като Слави просто изпя стани стани юнак Балкански а ти плати милиони на ранобудните.

249

васил

преди 8 години

Само Слави липаваше, нали Барека изчезна , та трябва някои да го замести.

248

sante_dog

преди 8 години

Защо всички казват "референдума на Слави"? Референдума не е за Слави Трифонов, Бойко борисов или който и да е. Идеята е задават се въпроси и народа решава. Като сте против промяната - гласувате с против и готово. Но зад подписката са застанали 600 000 души което си е 10% от глас имащите хора (та това е повече от хората гласували за РБ). Тук не се пита да стане ли Слави премиер, а прости въпроси. И аз не съм съгласен с всички но ще гласувам на когато и да се проведе питането!

247

П.Петров

преди 8 години

Драги ми сънародници, не си мислете, че мутро-олигархията, която ви дои вече 26 години случайно ви дава да избирате между едни и други селски тарикати. Те си имат социолози, политолози, психолози, които са наясно, че в "държава" на андрешковци се гласува за *** !Ласкае ви власт имащите да се допитват до вас, но колко компетентно е мнението на хора, прочели не две книги на месец, а в живота си ( Винету и преписаните от Трифончук вицове примерно), както са 42% от населението?

246

Анонимен

преди 8 години

Аз на този манипулативен, вулгарен и лицемерен тип Слави Трифонов, със сатанински вид и поглед, не му вярвам когато казва Добър вечер, той очаква да му повярвам с някакъв съчинен от частната му свита от клакьори референдум с мътни уловки за простолюдието, за да се намърдат във властта ..... всички!? НИКОГА!! Отвращава ме, окупирал е целия ефир с просташките си формати! Има ли край алчността му?!

245

ази

преди 8 години

Надцакване ??

244

Самотния рейнджър

преди 8 години

Винету кани Славуца да изпушат лулата на мира но Високият шоумен вдишва с носле бели магистралки и не чува предложението ...

243

Йоцич

преди 8 години

"Нямам страх от Слави Трифонов..."======================================А от кого имаш страх, приятелю?