41

ааааа

преди 8 години

Както казват богатите американци и англичани КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА ПОЛИТИКАТА (МУЗИКАТА) . Е и с Хитлер е така и с най върлите джихадисти , КАТО НЯМАШ ПАРИ си седиш в дупката и разни идеи се лутат между ушите ,а единственото безплатно която можеш да направиш е една ЗВУЧНА ПОПЪРЖНЯ и с това приключва политическата ти активност и борбата ти за свобода и правда

40

До 53

преди 8 години

Да беше си спомнил също, че преди "руснаците", които не са били руснаци, да стъпят у нас, ние официално сме били съюзници на Хитлер, който, колкото и да го тачим, на тях им разсипа държавата. Хубав за едни, лош за други. Или по-точно-разделяй и владей. А как биха се отнесли със съюзниците му, я познай? Ти на тяхно място какво щеше да направиш? Хитлер много хубаво между другото е спасил бялата раса-хвърлил милиони бели немци срещу милиони бели европейци/руснаци. Я мисли малко.

39

Българин от Германия

преди 8 години

Дано Хофер да спечели и втория тур. Неговата победа ще стимулира и Алтернатива за Германия (AFD), която привлича симпатиите на все повече трезвомислещи граждани на Германия, включително и Българи с германско гражданство.

38

Ган Ю

преди 8 години

В историята и модата всичко ново е добре забравено старото.Светът е в преходен период,който ще докара новият световен ред,който най-вероятно ще дойде след военни действия,нови договори,съюзи и т.н.Целта отново е територията и ресурсите на Русия и еднополюсният модел на водене на човечеството.Процесите текат не от днес.

37

Анонимен

преди 8 години

Спомням си предшественика му.Модерния ляв/ не по политически убеждения/,който не го и криеше и си го призна,даже май се омъжи-Йорг Хайдер.И той говореше подобни неща.Като спечели изборите и му предложиха коалиция с лошите стари партии се съгласи.Влезе във властта и стана кротък като агънце.Наистина,както казват конспираторите,загина в катастрофа. Интересното е,че загина не когато говореше против статуквото а като стана част от него.

36

до 39

преди 8 години

Не знам дали историята помни какво направи Хитлер, ама пра-баба ми помнеше. Освен, че ни върна незаконно откраднатата Южна Добруджа, Беломорието, Нишко и Вардарско, знам как немските войници са канели момичетата на бал и кино и са помагали за боядисване на училищата. Също так знам и какво са направили мародерите от съветската армия с животните и къщите на хората (факт е също и че голяма част от тях не са били етнически руснаци, а сбирщина).

35

Анонимен

преди 8 години

така ще е от тук нататък ,заради приливната вълна мигранти,ще има втвърдяване на политиката,национализъм и патриотщина,за голямо съжаление на тези ,които допуснаха вълната без да питат гражданите си

34

аТАКА

преди 8 години

Скоро и в Германия :-)

33

Анонимен

преди 8 години

Хофер сънува Велика Германия.Ердоган бълнува за Велика Осанска империя.От Велики "великани" няма да има къде да се вместим.Откачалки .

32

Анонимен

преди 8 години

Скоро ще слушаме Wind Of The Change, само че по обратния път. От толерастия, мултикултурализъм, разни ценности им писна на всички.

31

hrvatska

преди 8 години

Ако Русия е фашистка държава,то Украйна е комунистическа.Ако преди 20 години имаше европейци,сега повечето са еврогейци.Преди години бяха леви,сега са психодесни.Преди слушаха Лили,сега Кончита.Преди четяха Аркади Гайдар,сега четат някой Кравар.Преди бяха комсомолци,сега са тролци.

30

Анонимен

преди 8 години

"Ако не бяха американците, сега в цяла Европа...""aйде моля те и ти бе......в цяла европа щеше да е по-подредено и по хубаво...

29

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНаглец! Хитлер е бил зло, но руснаците и сталин са били зло х 10. Ако не бяха американците, сега в цяла Европа щеше да се вее свастика

28

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Само такива достойни мъже като този могат да спасят Европа. Факт !Иначе, ако разчитаме баба Меркел да спре ислямизацията и маймунизацията ще има да си чакаме.

27

Анонимен

преди 8 години

Няма разлика между Неонацист и Терорист! И двата вида екземпляра са за лудницата! Историята помни хитлер какво направи! Добре че бяха руснаците, та да отьрват човечеството от Тиранина!

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен На Хитлер е помогнал ,,Дъч Роял,,днес ,,Шел,, и банка Варбург и Анлгия подарила му Чехословакия и ...История!

25

Анонимен

преди 8 години

Еваларката!

24

Анонимен

преди 8 години

хубаво че има още нормални политици в европа, не всички са комунистически отреепки като меркел и нашата мутра

23

Анонимен

преди 8 години

Ние пък ще си говорим за Путин и Русия;)

22

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Деца, мислете с главите. Ако искате нацизъм, усилвайте толерастията. Ако искате русофилия, говорете за ДПС, ДОСТ и Корман Исмаилов. Това срещу онова, анадънму?