13

КНСБ

преди 8 години

Местанееее,по-скоро отивай на бунището ти и твоята измислена партия! Каква работа имат хора неживеещи в България да идват и да гласуват тук ?!Ние ще плащаме данъци,ще теглиме немотията, ще се напъваме да оправиме разклатената стойка на майка България,а тия наготово идват и ни определят съдбите и развитието?! Нещо не чувстваш ли,че изпадаш в безтегловно ст?!Твоя милост и преди си беше ***,ама сега хептен през просото я удари ?!На България са нужни хора с българско самосъзнание,а не като теб!

12

анонимен

преди 8 години

след 5 г.я камилата,я камиларя.И пак турците ще гласуват по два пъти,и пак ще лъжат българите,че няма да гласуват.Едно нищо не направиха ГЕРБ като отстъпиха за задължителното гласуване.

11

Анонимен

преди 8 години

Ае, тоя ДОСТ какво прави В ПАРЛАМЕНТА?! Да не би да е имало избори скоро, които съм проспал???

10

7

преди 8 години

Най-чистият вариант е да се прекрати изцяло гласуването от чужбина - който много го е грижа за родината, ще дойде да гласува тук. Също така да се заличат от избирателните списъци всички лица със задължения към държавата, НОИ, здравна каса - който не си изпълнява задълженията не може д аползва права!

9

У

преди 8 години

ОЩЕ ДВЕ ТРИ ДПС, ДОСТ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ...И ЩЕ СИ ХАПЯТ ПОД ОПАШКИТЕ РАЗНИ СМЕШНИЦИ.

8

Анонимен

преди 8 години

Ако българина е национално отговорен човек и ходи да гласува ,вотът за тези етнически партии нямаше да има значение.Но ние сме си национално безотговорни ходим да гласуваме ако ни дадат 20лв. или кебапче.Големи "тарикати сме".

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонименти май си от дпс и те боли нещо свърши вашия диктаторски режим не забравяй всичко си има край

6

opps

преди 8 години

Българските граждани живеят, работят и плащат данъците в България....Следователно предпочелите да живеят извън България не би трябвало да са фактор тук! За замазване на очите може да се предоставят макс 10 депутата /5 след референдума/

5

Анонимен

преди 8 години

До акудто май и дпс няма да влязнат в парламента хахахахахаах

4

курти

преди 8 години

Забрана за гласуване на хората живеещи извън България.Само така има някакъв шанс дупетатите да са малко от малко избрани от народа.

3

Анонимен

преди 8 години

Камелио, Камелио дето ми триеш коментарите...... ще ти се източа.

2

акуд

преди 8 години

дост май нева да влезнат в парламента при тази ситуация хихихихихи

1

Танкист

преди 8 години

До Анонимен 2. Боко *** къде го сравняваш с ръководителите от онова време бе. тоя и дирника си сам не може да забрише сигурно.