17

Валентин

преди 8 години

До анонимен 17За помиляне не ми се е случвало /да чукна на дърво да не ми се случва/ но всяка година изправям джанти от "хубавите ни прави пътища без дупки" и сменявам през година биалетки и шарнирни.

16

анонимен

преди 8 години

Кога ли ще видим нормални пътища в София и България?! Преди 2 дена си помлях колата от долу заради очуканите ни пътища.

15

Анонимен

преди 8 години

ЕС ни дава много пари, руснаците до преди 25 г. само ни крадяха!

14

Анонимен

преди 8 години

предишните пари къде са-цинизъм

13

ИКОНОМИЧЕСКИ РОБИ

преди 8 години

Те хубаво ни дават пари, ама ако след някоя година решим че ЕС не ни е удобен ще ни карат да връщаме парите. Както не можем да се отървем от чез, защото вече са направили милярди инвестиции по документи, и ако ги изгоним тия пари някой ще трябва да ги плати.

12

Анонимен

преди 8 години

Цитат"Това ще стане с 37,7 милиона евро вместо от стария бюджетен период 2007-2013г. от новия до 2020 г.." С други думи загубихме парите от стария бюджетен период и сега вместо да се построи нещо друго, пак ще се строи това, за което загубихме парите от ЕС.

11

Истината

преди 8 години

Интересни са нещата около парите от ЕС. Когато едно правителство работи добре, парите не идват веднага, а идват след него при следващото правителство, на базата на добре свършената работа от него. Когато едно правителство работи зле, парите не му ги спират веднага, а чак когато следващото правителство дойде на власт. Разбира се има хора, които не мислят и не го схващат, а това не е чак толкова сложно. Подобни неща има и в други области - фалити на банки, външния дълг и т.н.

10

Анонимен

преди 8 години

Владая ще почака явно. А е доста належащ ремонта там, определено.

9

fsb

преди 8 години

а изхода от софия през владая кога?

8

Анонимен

преди 8 години

Кога най-после това правителство ще намери пари за пътища в Северна България? Разликата в парите, отделяни за тези две българии вече е 75:1.---------------А защо да намира пари, нали асфалт не се ядеше?

7

Анонимен

преди 8 години

По мое мнение ГЕРБ си оставиха ръцете при строежа на Околовръстното и тепърва ще се дават много милиони---------------Ама, ти някакъв специалист по строителството ли си?Факт е че твоят Орешарски и Станишев нищичко, ама нищичко не построиха за българите тези 25 г.!

6

антон рубльов

преди 8 години

Аз пък си помислх ,че ще се строи с рубли

5

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ ни загроби.Интересно за кои отсечки на Околовръстното става дума?! Пише за Северната скоростна тангента, но тя не е част от Околовръстното шосе на София. По мое мнение ГЕРБ си оставиха ръцете при строежа на Околовръстното и тепърва ще се дават много милиони, за да поправим некадърността на ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 8 години

Кога най-после това правителство ще намери пари за пътища в Северна България? Разликата в парите, отделяни за тези две българии вече е 75:1.

3

Анонимен

преди 8 години

Добре , че се махнаха от властта БСП-ДПС-Атака иначе нямаше да видим нито един лев от ЕС . Браво на ГЕРБ , че съумяха да финансират с Европари метрото и магистралите .

2

G

преди 8 години

А билето от есента 2лв. ли ще е?

1

гражданин

преди 8 години

БРАВО, ГРОБ !!!, 280 милиона лева "за народа", 800 милиона за тлъстаците в кустюми в дебелариума на жълтите павета . . . интересно кога ще поскъпне билета за метрото ? само левче ? хайде хайде ... нали тряват парички , да не вземе някой властоимащ да заслабне . . .