14

Анонимен

преди 8 години

А защо не ги продават вместо да ги утилизират ?

13

Един от Северозапада

преди 8 години

До оракул Няма, приятелю, няма да има осъдени за национално предателство. Разбраха се да не се закачат, каквото и да правят, още на" Кръглата маса", и това е най - строго спазваната договорка у нас след 1989-та. Ако не бяха се разбрали, след всички парламентарни избори, нямаше да стигат уличните лампи, за да бесят осъдените.Баце се зъби на Станишев, и какво-осъди ли го, или се потупват и днес приятелски по рамото, СДС съди ли комунистите?Всичко е демоготгия и прах в очите на хората.

12

Един от Северозапада

преди 8 години

Защо се правите на ударени, а не вземете да кажете как точно стоят нещата? Всичко е от алчност, икономии и свръх печабли. 1.Фирмите, които утилизират и съхраняват, не са на случайни хора, а все на хора, близо до слънцето.2.Всяка фирма се стреми с минимум средства да постигне максимум печалба-това го знаят от 1-ви семестър в УНСС.Затова се наемат на работа нископлатени и неквалифицирани работници, а ако може, ще ги накарат и инструменти да си носят от къщи, за икономия на фирмата.

11

Анонимен

преди 8 години

Може да е неразумно,но е целесъобразно- от гледна точка на управляващите ни след 1989г... А целта е -съгласно плана РАН-ЪТ ,разработен от българските специалисти от АОНСУ -българите трябва да останат не повече от 5 млн...И ако плана не се изпълнява нашите дем-окр-ет-ени ще останат без евросредства,няма да има заеми от банките, а Брюксел и Фашинктон ще се гледат през крив макарон!Така е -за да има някъде демокрация ,другаде трябва да има дем-окр-ет-енизация!

10

Анонимен

преди 8 години

До 2:Круме, те и по бай-тошово време са се случвали тези простотии, само дето тогава нищо не се е отразявало. Например знаеш ли след колко време са казали за "аварията" в Чернобил - няколко дни след случилото се...когато вече сигурно и в Танзания са разбрали за трагедията. Така, че айде да не слагаме розовите соц очила ;)

9

Анонимен

преди 8 години

Взрив след взрив защото са "специалисти" и спазват "правилата на безопасност"!

8

No comment

преди 8 години

Немърливост, безхаберие, некомпетентност. Масово така се работи в България.

7

Сержант

преди 8 години

Е те от петолъчката изнасяха пребоядисани боеприпаси за близкият изток ама нещо се обърка, не бяха си платили

6

Анонимен

преди 8 години

При всеки подобен взрив, след това се разпалваше някъде конфликт- Украйна,Ирак,Либия, Афганистан. Очаквайте подновяване на конфликтите някъде по света.Дано не е у нас.Изнасят и крадът оръжия, като се прикриват под името на Българската държава.

5

Анонимен

преди 8 години

Значи от 2000 до 2010 г 3 взрива, а от 2010 до 2015г., 13. Определено имаме "напредък"

4

оракул

преди 8 години

Този път няма ли пак някой Северно Американски турист с откъснати ръце случайно озовал се до този склад?!?! ......Ще дойде време, и всички управляващи след 89г ще бъдат съдени за национално предателство, убийства, измяна, геноцид и т.н....Присъдит за кражбите ще им се видят като почивките им на Малдивите....Бог да прости загиналите.

3

гербист-столичан

преди 8 години

Ами с голи ръце, щото така е по-евтино. ИНаче трябва техника, инвестиции, а у нас труда е на безценица и така привличаме чужди инвестиции, щото у нас труда е по-евтин и от китайския.

2

Крум

преди 8 години

Отговорете: Колко пъти се е случвало нещо подобно в онова лошо соц време?После сами се сетете за последващия въпрос!

1

киро

преди 8 години

Eми така е .Колко пари и далавери трябва да се прикрият.