7

А дали е човешка гре

преди 8 години

МНОГО БЪРЗО И ЛЕСНО СЕ ЗАКЛЮЧАВА ОТ НАЧАЛНИКА НА ПОЛИЦИЯТА, БЕЗ ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ И ОРДАТА ПАПАГАЛИ ПОВТАРЯТ - ЧОВЕШКА ГРЕШКА... АМИ АКО НЕ Е? НА КОЙ МУ ОТЪРВА ДА ОПЕРЕ ПЕШКИРА МЪРТВИТЕ, А И ВИНА НЯМА ДА СЕ ТЪРСИ ОТ НИКОЙ???

6

Анонимен

преди 8 години

В огромната си част случайте на трудови злополуки са следствие от човешки грешки или мързел и небрежност.

5

До 1

преди 8 години

Понеже съм местен само да те информирам че МИНИМАЛНАТА работна заплата на служителите в Арсенал Казанлък е над 1000 лв бруто .Загиналия Инженер началник цех е с близо 3000 лв работна заплата другия около 1500 лв. Вината за злополуката е изцяло тяхна и според Кодекса на предприятието всеки който се пенсионира взима по 6 брутни работни заплати.Грешно се перефразира че тези заплати са като компенсация за смъртта им.Просто това им се полага по Кодекс.Отговорността за злополуката е изцяло на тяхна!

4

Анонимен

преди 8 години

Не оръжието убива а човека зад него.То ако е така то и връзките за обувки да забранят че може да те обеси някой на тях

3

PD

преди 8 години

Човешка е грешката, че позволихме на печалбари да ръководят сложни високотехнологични процеси, пренебрегвайки доказани от опита практики. Да човешка е грешката, че допуснахме контролните органи, да симулират дейност прибирайки рушвет. Човешка е грешката, че позволихме да експлоатират един за петима, при все, че така грешихме и преди 100г.Ала човеците имат едно качество, да се учат от грешките си. И резултата няма да е грешка, въпреки опитите на отнеслите го, да ревизират Историята.

2

Анонимен

преди 8 години

А кога ще вземете мерки срещу "човешката грешка" Борисов?Кога бе??

1

the end

преди 8 години

Давайте, давайте...работете, че ислямска държава има нужда от оръжие! Давай Бойко, произвеждай оръжие за главореците, а после когато хората бягат от Сирия даже пращай мутри по границата да ги бият! Браво Бойко, голям демократ, голямо чудо...