50

Анонимен

преди 8 години

защо тази актуална и многозначеща статия се сне от фокус за 2 дни???Някои статии далече по - незначителни стоят със седмици!

49

виждащ...

преди 8 години

Между редовете на тази статия чета! ....Не загриженост за подобряване на здравеопазването като цяло , а тъга по "ниските застрахователни суми"??Това като как да си го обясним? Адвокатския хонорар за застраховка от 20 или 50 хиляди не си заслужава тежкия труд по обвиненията ли?

48

of 60

преди 8 години

не съгласен съм.Лекарите са Неколегиални помежду си- И има един анекдот:"Природата е най- добрия лекар и при това не злослови срещу колегите си"!!!

47

Анонимен

преди 8 години

едва ли има човек върху който да не са допуснати лекарски грешки в България,,причината е ,че са абсолютно безнаказани и взаимно защитаващи се лекарите.Затова при доказване на лекарски грешки според мен ,трябва да се ползват лекари от други страни ,не от тук или трябва сами да раздаваме правосъдие,което не е добро решение

46

реалност

преди 8 години

В България лечението си се заплаща на 100% от осигурените , от вноските ни.Но без солидарната здравна каса хиляди ще останат без адекватно лечение .Диабетик съм от дете .Как ще си заплащам сам инсулина и останалите лекарства?!?!

45

пример

преди 8 години

В САЩ от десетилетия има професия Адвокат-търсещ си клиентела пред лекарските кабинети.Резултат е плачевен - лекарите избягват да дадат категорично становище .За справка близки ,които живеят там.Не го допускайте и в България

44

обективен

преди 8 години

Много ми са чудни тези" от асоциацията за закрила на пациентите".Да подкопаваш всячески доверието на болните хорица в единственото хуманна гилдия е равносилно на престъпление и то с дългосрочен порядъкИ точно на липсата на доверие се дължи и преразхода ,защото се тича по кабинети за отхвърляне или доказване на диагнози.И това води до хаоса!!

43

Анонимен

преди 8 години

И тогава ЗАЩО да плащам осигуровки?!

42

знаещ

преди 8 години

До АмериканЕй *** никой не ти иска мнението!

41

Анонимен

преди 8 години

само като видя на снимката на Камелия Цветанова и болестите бягат от мене....

40

8

преди 8 години

А НА КОЛКО ЛЕКАРИ СА ОТНЕТИ ЛЕКАРСКИТЕ ПРАВА ЗАВИНАГИ И СА ПЛАТИЛИ НА ПАЦИЕНТИТЕ,И ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА?!ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯ ВЕДНАГА-НА НИКОЛКО!

39

Анонимен

преди 8 години

До 33 прочетете си хубаво хипократовата клетва .Там никъде не пише че медицината е безплатно удоволствие .Единствените които са заслужили безплатното лекуване са учителите на лекарите ЛЕКАР се пише с А-не лекЪр

38

Ванката

преди 8 години

Нали искахме здравеопазване за 1 лв. - получихме си го.

37

а

преди 8 години

До знаещсега остово до си излекуваш безсънието и всичко ще ти е наред.

36

наблюдаващотдалеч

преди 8 години

До ПАЗАРДЖИЗатова ходят като нас в европа да се лекуват

35

Американ

преди 8 години

До знаещ:Глупостите дето си написал подсказват че си придобил още едно заболяване.

34

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааааа...ПРИЯТЕЛ В РУСИЯ РАБТОИШ ПЛАЩАШ НЕ РАБОТИШ ПЛАЩА ДЗИ ЗА МЕДИЦИНАТА И ЛЕЧЕНИЕТО Е БЕЗПЛАТНО ИЗБОРА Е ТВОИ АКО ИСКАШ ПАТНО ИМА ПЛАТНИ ЛЕЧЕБНИ УЧРЕЖДЕНИЯ В БГ.ТОВА СЕ ДЕМОКРАТИЧНИ АМЕРИКАНСКИ И ЕВРОПЕЙСКИ КОРУПЦИОНЕРИ В БГ ЗА ДА МОЖЕ НАРОДА ДА НЕ ВДИГА ГЛАВА .А КОИТО Е ГЛАДЕН ЗА СТАЧКА НЕ МИСЛИ МИСЛИ КАК ДА СИ ПРЕХРАНИ СЕМЙСТВОТО РАЗБРА ЛИ МЕ ЕВРОПЕЙСКО ГЕЙЧЕ.ЗАЩИТАВАТЕ ТЕЗИ КОИТО КРАДАТ НАРОДА СИ.ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ

33

Един българин

преди 8 години

Това ми звучи като оня виц със саришината:"Който е е*ал - две крачки пред строя!"И наказанието неизменно е 3 денонощия арест.Иванчо се обадил: "Аааа, ама старшина, аз не съм е*ал!"И отговорът съответно бил: "Да си е*ал! Три денонощия арест!"

32

знаещ

преди 8 години

Посочете ми едно сериозно заболяване да се лекува от медицината. Излекувал съм се с от високо кръвно,невроза,простатит, нарушение на съня по мои си начини, но нито един път от посочените заболявания лекарите не помогнаха, като изключа простатита и то частично. Е после еди вярвай на лекарите. До 50100г няма да има медицина.

31

Терминал 1

преди 8 години

Който греши той трябва да плаща, а не целукупния Български народ!!! Плащаме данъци, двойни здравни, двойни пенсии... Най-лошото е, че събраните пари със сигурност няма да отидат за обезщетения на граждани а ще потънат нейде си в някоя си сметчица като платен наем... И преди да започната да ми сравняват цените, айде първо да сравнят и заплатите. И да спрат да се чудят как да ни дерат като овци на заколение.