19

Доброжелател

преди 1 година

Редно е да пишете и кой е авторът на паметника.

18

Анонимен

преди 8 години

Ако Левски възкръсне ще забрани на 90% от сегашното население да се наричат Българи. Ще предпочете да се върне обратно в гроба си.

17

Щирлиц

преди 8 години

До Анонимен 16Е ние поне знаем какви сме,не разбрах ти какъв си?Срам ли те е?

16

Анонимен

преди 8 години

И какво пък чак толкова си струва да го посетя? Ще ми излекува бъбреците? Ще накаже хората, които са се отнесли зле с мен и семейството ми? Ще ми плати сърдечната операция? Ще ме извиси духовно ли? Пълни глупости!!!

15

АНОНИМНА

преди 8 години

На който не му харесва се нарича българин предлагам му да се обеси на някое дърво , но в дън гори- за да не вони сред останалите българи ,или да си направи сюнет и пътя за капъкуле е по магстралата.

14

Анонимен

преди 8 години

"Всеки по света като чуе че си българин и ще седи на 10 метра от теб ве Никой не ви счита за хора."Ами ти като уж не си българин, нещо много добре знаеш български и пишеш в български сайт. Странно... Колко трябва да се мрази човек, за да не може сам да се счита за човек. Пък по света единственото, което се знае за България, е че има море и там може да се ходи на почивка.

13

Анонимен

преди 8 години

ЛЕВСКИ, БОТЕВ И ПОДОБНИ СА СИ МИСЛЕЛИ, ЧЕ СИ СТРУВА ДА СЕ ПРАВИ НЕЩО ЗА НАРОДО БЪЛГАРСКИ А ТОЙ СИ Е ЧИСТА ***!!!НЕ НАРОД А *** И С ТУЙ ЩЕ ДА СВЪРША!!! ПРЕИЗБРАХМЕ НАЙ-ГОЛУМИЯ *** ПЛЮС ИНАНСОВ РАЗСИПНИК НАЙ-ГОЛЯМ БУДАЛИСОВ ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ ВЗЕЛ 4 МИЛИАРДА НОВ ВЪНШЕН ДЪЛГ ТОГАВА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО ВЪВ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ!!!!

12

Э

преди 8 години

Въпросният паметник е невероятно грозен и мегаломански. Има доста по-добри начини да си спомним за героите от това да накичим цялата страна с паметници ....

11

Анонимен

преди 8 години

Българин да се наричам, пълен абсурд е за мене

10

Анонимен

преди 8 години

Край Буново имаше и друг паметник, доколкото си спомням. Или нямаше? Българските турци трябва да го знаят, понеже беше издигнат в резултат на отговора им на квотите в българските университети. Щото с изпитни тестове не ги приемаха и затова им пускаха квоти. Като на децата на активните борци, дето никога не се бяха борили никъде.Ама да лаят тука ги бива много...

9

Щирлиц

преди 8 години

До Анонимен 8Ами като си ***,не се наричай българин,обидно е за...българите.

8

до Стамболов 10

преди 8 години

Прав сте, и тук в Германия постоянно ни се промиват мозъците от подобни кухи фрази, но ние отстояваме нашите истински консервативни ценности, обичаме и се гордеем с Българските национални герои. Да живее България !

7

Анонимен

преди 8 години

Паметниците определено не ни оправят житието и битието. Ако Левски възкръсне и види дереджето на държавата ни дали ще му е до това че сме му вдигнали паметник?

6

Стамболов

преди 8 години

Я, и как са го разрешили този проект разните НПО-та, които управляват България? Възхвала и памет на "крайнодесни елементи", "популисти", в случая с Левски и "сепаратист", а с Ботев "терорист", всичките те грам незачитащи ценностите на мултикултурното и толерантното "съжителство" и без капчица "политкоректност?! Браво на инициаторите! Значи има още надежда за България!

5

Анонимен

преди 8 години

Ние сме народ, който поставя паметници на националните си герои "на мачу пикчу в царевичака", а в същото време пред народното събрание на суверенна България сме побили статуя на чужд император на кон и на пъпа на столицата паметник на армия която ни е окупирала /създаден с указ на националния предател и алкохолик Гошо Тарабата, под вещото ръководство на двама видни съветски "другари"/.

4

Странно

преди 8 години

Тука има нещо особено и символично - паметникът да символизира българщината точно при Буново, където Депесарите взривяват вагон с майки и деца през 80-те години.Не е лоша идеята.

3

Анонимен

преди 8 години

Паметниците ги акат птиците. И какво от това че Левски има паметник?

2

Бранник

преди 8 години

Вечна памет на не канонизираният светец. За щастие народа сам го е канонизирал и назовал Апостола.

1

Анонимен

преди 8 години

Доста пъти съм го виждал този паметник.БРАВО