26

Анонимен

преди 8 години

Ако не бяха журналистите нищо нямаше да се разбере така че не подскачай толкова,че сте бързи и адекватни.Всеки щеше да вземе по нещо и ЧАО.А за теб,мадам дойде време да се върнеш на село ,защото времето ти изтече,както и на останалите таратутняци.

25

Анонимен

преди 8 години

Данче, ето видимите резултати: 23 000 000 000 лева нов дълг 14 000 000 лева ДДС откраднати от АГРОМАХ 1 000 000 лева подкуп в ДАИ 70 000 неплатени от ваш човек Провадия 25 кг амфетамини ГЕРБачов кмет 500 шофьори убийци на пътя далавера за 270 000 спирки Софияподкупни ваши животинчета в НС Градска мобилност.........Тежък месец за бедния български гражданин! Това си избра преди две години!

24

П.Петров

преди 8 години

Отговорното поведение е, когато се сезира прокуратурата, тя да разпореди събиране на доказателства и като се съберат да се предявят в съда. След това съдът да вземе решение ОТГОВОРНИТЕ, за ощетяването на държавата и гражданите ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА!Не е отговорно бушончетата да бъдат уволнени, откраднатото "усвоено", а за целия гяволук наказани да бъдат гражданите с по-висока цена на билета, данъците, таксите и винетките!

23

Анонимен

преди 8 години

На Тиквата валутата - фъндъчка. Обама, Брюксел, Китай, еврейските банки... всички се страхуват от новата супер валута - ФЪНДЪЧКА.

22

Анонимен

преди 8 години

Очакваме продължение. Сега се съчинява далаверката с такса смет и то така, че отговорно да засенчат скандала с билетчето. Нито ден без тормоз! Това е принципа на чиновника, но да не се чудят как се е появил Андрешко!

21

Анонимен

преди 8 години

Където ни хване медията - винаги има с какви приказки да скрием истината!Нали цял отбор юнаци с високи заплати са се подписали под тези документи.Къде е отговорността им!

20

Анонимен

преди 8 години

OCTABKA ФандъковаГейт.

19

Анонимен

преди 8 години

OCTABKA

18

Ала бала

преди 8 години

"За мен беше важно да се назове реалната цена на пътуване в градския транспорт."А реалната цена на градския транспорт включва ли всички далаверки? Че ако изключим откраднатите пари от сметката, най-вероятно ще излезне, че реалната цена на билетчето е под 50 стотинки.

17

D

преди 8 години

А СВЕТОФАРГЕЙТ и таблоГейт къде се намира една офшорка

16

Анонимен

преди 8 години

Браво,хванахте измама за 50 хил.,а онези каде опънаха милиони никой не ги споменава

15

Анонимен

преди 8 години

Вижте сега, само в нашата татковина се използват заучени клишета от рода на "не трябва да допускаме", "няма да толерираме", "трябва да реагираме", "за нас е важно", и т.н. когато чуете да бръщолевят тези фрази, знайте че с тях прикриват точно обратното! В белите държави има ред, законност и процедури които се спазват и който е виновен про веригата просто гърми. Само тука се правят на ощипани Марийки и на кой ми с*а в гащите!

14

Анонимен

преди 8 години

Защо ми цензурирате "SелS ка пръ4ка", бе дуhа4и?

13

Анонимен

преди 8 години

Да си прошкате фандъката ей! 1.6лв билет за да може после парите в джоба от двойните цени за спирка. Фандъката ви прошкова гербове !!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Зам. кмета нямла общо с поръчката, кметицата и тя, най- виновна е кондукторката Петрова, тя е виновна за всичко.

11

Анонимен

преди 8 години

На страницата на Юлиян Найденов във фейсбук има клип как е снимал полицаи скрити в храстите да снимат с радар Човекът отива и ги пита защо се крият там Гледайте какви полицаи имаме

10

Анонимен

преди 8 години

Като има далавера и корупция, Данчето пак последна научила, ще пусна една сълза за нея.

9

5

преди 8 години

Устройва ме напълно, кога да си взема служебния джип, пълен със служебно гориво, че имам малко работа на село, ще товаря няколко кубика дърва?

8

Анонимен

преди 8 години

Кави оставки, тези са за затвора, за съучастничество, влагат се нискокачествени материали, които не отговарарят на заданието и никой не е забелязал.

7

G

преди 8 години

Затова ли билета става 1,60лв. Сега ми се изясни.