13

Анонимен

преди 8 години

Повече права за учитлеите. Направо да преподват в 6-7 материала от 11-12 и да се свършва с това образование и с нацията.

12

Насилие ли?

преди 8 години

Родител: Каква е сложността на материала, на мен ми се струва, че са преписали текста от 7-8 клас преди години сега направо в 5-ти?Учител: Да, разширен е с някои теми за 10 клас. Те петокласниците не слушат, но ако слушаха щяха да го разберат.

11

Анонимен

преди 8 години

Родител: Може ли да дадете презентацията, която сте дали на децата в час, да я ползва докато учи?Учител: Не може, имаме авторски права.

10

Анонимен

преди 8 години

Фейсбук не е толкова виновен. Манталитетът на някои деца подлежи на родителска пренастройка ако все още е останала някоя капчица мъдрост у тях.

9

Анонимен

преди 8 години

Фейсбук трябва да се забрани! Къде отива живата човешка комуникация?!

8

българина

преди 8 години

Значи фейсбук може да служи за доказателство за административна мярка и наказание Обаче видеокамера или запис в тоалетната или друг ало Ваньо не може!?!?!? Тия двойни стандарти са типична Евро ценност

7

ЦК на либерастите

преди 8 години

Не е ли по-лесно да помолят учениците да си изтрият акаунтите в тази простотия?

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2Е ти пък се изказа от умно по-разумно! Как ще публикуваш снимка на малолетни в майнстрим медии!? Решението за изключване е съвсем достатъчно ако се прилага стриктно. И ако мама и тате са достатъчно разумни да те лишат от айпад/таблет/смартфон и интернет за определен период от време - съвсем достатъчно и адекватно наказание. Иначе се получава като от поговорката - бий магаре, по-магаре. И не забравяйте че децата са отражение на обществото!

5

Drobeca

преди 8 години

Мой колега го иволниха, шот написал коментар за шефа хаха под негова снимка.

4

Анонимен

преди 8 години

Продължавайте с опитите и глупостите, докато стигнете до оценката за поведение и намаления брой на неизвинените отсъствия.

3

Бай Иван

преди 8 години

Какво изключване какви 5 лева. Не ходят на училище, обиждат даскалите и директорите и не ги изключват, а ще ги изключват за обиди във фейсбук.

2

Анонимен

преди 8 години

Според мен със закон трябав да се разширят правата на учителите.

1

Shark

преди 8 години

Държиш се неадекватно в училище, разваляш дисциплината, пулиш се на учителите ..... мама и тате идват и се разправят и се обръщат към адвокат за да съдят училището!! А за писаници във фейсбук - изключване. Е това ако не е неадекватност здраве му кажи!!