46

elll

преди 8 години

Това си е повод за национална гордост направо

45

bros

преди 8 години

Добре, бе, някой чисто аргументирано ви описва, защо повече няма да стъпи в тоя мутробарок с неясни условия, кьорава инфраструктура и нагли ***. И се почва - що плюеш по българското и подобни клишета. Тук, май, никой не плюе, просто си казва - бях там, случи ми се т'ва и т'ва. И к'ви са тия 1200км до Австрия, бе, флигцойга ги зима за 1,4ч. А относно "менюто" по пистите - Ало, господа "защитниците" - тия омлети да не ги качват девствени Непалски принцеси? А бирата я търкалят на ръце нагоре?!?

44

до 49

преди 8 години

Значи може и да си прав ама да споделя таз годишната ми одисея в Банско и същата в Майерхофнер! Та за първи път стъпвам и в двата ски курорта! *** на Банско бяхме по време на третомартенските празници, да кажа, че пистите бяха обработени са мнооого силни думи! После омлет и бира по "пистите" на Банско ми излезе 25лв Но пък Пържола с гарнитура супа и бира по австриййските писти ми излезе 14евро! За други неща няма да споменавам, но при такива цени явно наистина не мога да си организирам почивките!

43

Анонимен

преди 8 години

И селяните в Банско са много приятни.Необразовани, нагли и те гледат само в портфейла.

42

млъквай 54

преди 8 години

МИХАЙЛОВ Е ПРАВ ЗА АВСТРИЯ!!БИЛ СЪМ ТАМ И ЗНАМ!НЯМА ПУШЕЦИ И САЖДИ!

41

Балевска

преди 8 години

Спокойствие, чист въздух, природа..звучи прекрасно особено в сравнение с претъпкан, мръсен и пълен с престъпници град

40

Кая

преди 8 години

Бреееейнай-накрая и нещо хубаво за нас да се чуе :))))

39

Mihailov

преди 8 години

Всичко е много хубаво, ама вечер като излезеш на разходка зимно време веднага те удря в носа тежката миризма на пушек - отврат. Не могат да се научат банскалий да не горят стари обувки гуми и пр..В "конкурентните" курорти в Австрия и др. единственната енергия със закон е определена тази добивана от газ /бил съм там и знам/. А за синята зона не ми се говори, Почти целия град е осеян със знаци спирането забранено, за да може местната кмафия веднага да ти вдигне колата срещу заплащане разбира се.

38

bros

преди 8 години

И улиците му улици, и канализацията - канализация. Пък да не говорим за пистите, чичко Каролев си го каза... ;)

37

...

преди 8 години

Абе не знам за Банско, но е по-евтино да живееш в Майерхофен-Австрия и като цени на храна и като цени на пистите и като дължина на тия псити де е само некви си 507 километра писти, при това с една ски карта! А и да не забравя да ядеш по пистите на този курорт не зависимо дали си на 2000 или 3200 метра надморска височина ти е в пъти по-евтино околкото къде да е в Банско (да не говорим по "пистите" на Банско)! Така, че може и да ме плюете ама май май залагам на Австрийското!

36

Анонимен

преди 8 години

любимите ни статии.... най-лоши или най-добри. За съжаление още сме със зверски комплекси. Няма средно положение. Явно защото и средната класа е малко.

35

Умен

преди 8 години

1000 пъти е по-добре да те напсува банскалия отколкото да чуеш "алах акбар" от мур.гаво момче с калашник.

34

Класации,

преди 8 години

в които се сравняват градове с области и ябълки с круши са винаги измислени от интелектуални инвалиди, в повечето случаи болни от алкохолизъм.

33

hhh

преди 8 години

Все си мисля, че такава статия от подобна чужда медия би трябвало да е повод за маааалко гордост в българина, но уви. Четейки коментарите в мен все по натрапчиво напира мисълта, че "всеки народ си заслужава управниците".

32

Анонимен

преди 8 години

До 40 Ами както каза по-долният колега прасетата си искат ***.

31

Анонимен

преди 8 години

Кой ги мисли тия безумни статии?!? След Равадиново, сега Банско....

30

Анонимен

преди 8 години

Доколкото разбрах става дума за живеене, а не за кратка почивка, както се коментира тук.

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 28 Тотално бъркаш нещата, не че няма постоянно плюещи всичко. Но затварянето на очите пред пропуските и недостатъците води до отрицателни последствия. Ти ходил ли си на истински зимен курорт в нормална държава? Факт е, че курорта е построен без никакъв одобрен общ архитектурен план. Строено е на парче, без мисъл за следващият ден... Мога да изпиша томове по случая. И това довежда до курорт със затихващи функции, на който подобно на Слънчев Бряг ще идват заради пиячка и дрога.

28

gs6

преди 8 години

Аз като скиор,колоездач и любител планинар ходя винаги с кеф там и си изкарвам страхотно.Има всичко к0ето ми е на сърце.

27

hhh

преди 8 години

Освен да закриваме държавата, че като гледам ние как си плюем родното се чудя как един чужденец, прочел, който и да е форум на българска медия, би пожелал да дойде в България. И лошото е, че тази злоба и жлъч е насочена не само към Банско! Ако към на мястото на Банско беше София да речем плювните щяха да са същите...