26

Анонимен

преди 8 години

I 20 LEVA DA STANE KILOGRAM KA6KAVAL, SAM YBEDEN 4E 6TOM EPRAVEN V BG MANDRA,PAK 50% KA6KAVALA NEMA DA E NATYRALEN

25

Анонимен

преди 8 години

v MOMENTA LITAR KRAVE MLQKO SE IZKYPOVA OT MANDRITE 0.30 ST??? DA NE BI KA6KAVALA KILOGRAM DA STAVA OT 28 LITRA MQLKO

24

ВСИЧКО Е МЕНТЕ ,БЕ..

преди 8 години

САМО НА СЕЛО---ВСИЧКО Е ИСТИНСКО!ХОДЕТЕ СИ НА СЕЛО -----ТУКА У ГРАДО , ВСИЧКО СА ......"МЕНТЕТА" ......ХА,ХА,ХАААААААААА , ПОЛИТИЦИТЕ от КОТИЛОТО на БКП/ДС---НАЙ-ВЕЧЕ...!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 8 години

За 8,65 сигурно е оригинала на оригиналите...............!?

22

Анонимен

преди 8 години

купувам на 7,60 лв от частна мандра

21

Академик-хуманолог

преди 8 години

България е уникална страна, където хляба, млякото, сиренето и маргарина са основни храни за 70% от аборигените, и забележете - всчки тези продукти са фалшиви, при полжение, че страната е номер1 по контролни органи!

20

Реалист

преди 8 години

8,64 лева ли?Истината е малко по-друга. Излиза, че сирене под 8,64 лева задължително е менте, докато ако е по-скъпо вероятността да не е менте е примерно един процент.

19

Анонимен

преди 8 години

А суровото мляко за колко го купувате 20-30ст на литър а тази крава/овца/коза не трябва ли да яде сено,лютцерна,фураж това не са ли разходи доеното става с машини които не работят с фотосинтеза и офчаря също и.д сумати разходи а мадражите събират млякото и надуват цените тееее вашта мамаааа алчна

18

гр.остров

преди 8 години

шо ми цъкате минуси? у България толко много млеко и млечни продукти се лредлага по пазари, магазини и хипермаркети, че се чудим дали не внасаме вече всичкото млеко от региона, шот у нас нема толко стока. и сиренето на 5 лева истинско! *** вие, добре ли сте бе хора?!

17

Мен

преди 8 години

Аз взимам млечните на мандра "Здраве" и съм доволен!

16

Като искате сирене

преди 8 години

Отвайте на село и отглеждайте животни, ама нещете???

15

С тия управници

преди 8 години

И 15 лв да струва кг сирене, няма никаква гаранция, че е истинско

14

ПОТРЕБИТЕЛ

преди 8 години

Защо само ни известяват колко трябвало да струва това и онова-щом не отговаря на стандартите-драстични глоби за производителите,затваряне на мандрите и затвор.Толкова е просто-само,че няма кой да го направи,защото ще се окаже че няма да остане нито един прозиводител на млечни продукти.Защо са тези контролни органи щом допускат на пазара некачествени стоки?За какво получават заплатите си?А иначе т.нар. бизнес само знае да иска,без да спазва правила и норми.Това се казва срастване на д-ва и безнес

13

реалист

преди 8 години

Манипулация. Някой не може да си продаде скъпото сирене. Нека де не забравяме, че горивата поевтиняха наполовина. Преди това се говореше същото.

12

гр.остров

преди 8 години

До м дааа - от мандрата, дето си купувам, цените са - к.мляко/овч.кило/-5; фета/микс/-7.5: сирене/по фр.технология/-12.5. цени в евро. не сте яли такива деликатеси, ако не дойдете тука, нема и да хапнете!

11

Ментета

преди 8 години

Истински ментета има много. Откакто във всяка сфера финансистите изместиха специалистите, към производствата се подхожда по извратен начин. Станахме сребролюбци-идолопоклонници.

10

???

преди 8 години

И кой точно проверява за антибиотици в млякото?? Защото познавайки БГ производителите - големи и малки - мислят като всеки хвърлящ смет през терасата - да му мисли на който от падне на главата

9

наблюдател

преди 8 години

Май всички забравяте началната инвестиция и съответно връщането на кредит за направата на една мандра?

8

az

преди 8 години

До 9А ти като прашия сирене само мляко ли ползваш? Знаеш ли колко струва оборудването за една мандра, нали имаш и заплати да плащаш и режиийни и транспорт?

7

Сметалото

преди 8 години

А стига бе ! Вие това мляко на левче за литър ли го купувате ?!