10

Анонимен

преди 8 години

Зле инвестирани рубли! Като в ЮРУШ !

9

Анонимен

преди 8 години

Айде сега, няма да се учудя ако и на клането в Сребреница си присъствал. Ако с гледане се научаваше нещо всички кучета щяха да са касапи. Иска се и малко четене защото няма как да присъстваш на всички места по света. А и не всичко се вижда с очите. Чети повечко и тогава свободните ти пропагандни интерпретации на тема история няма да звучат така нелепо.

8

До 14

преди 8 години

Тъй де ,аз не съм запознат с нищо .Просто ей тъй си говоря.Аз ти казвам ,че хората си живееха като царе ,ходиха по целия свят свободно,ти пак си плещиш ,че някой бил потиснат и вкаран някъде насила.За разлика от теб ,аз съм бил и живял там ,а ти формираш мнението си само по репортажите по тв ,които излъчваха определени манипулации и лъжи.Ака те интересува може да научиш кой спретна клането в Сребреница ,защо сините каски стояха и наблюдаваха ,а не се намесиха и кой после взе решение да се бомбар

7

До 12

преди 8 години

Явно не си запознат с историята и начина на създаване първо на КСХ и после на СФРЮ. Ако знаеше това щеше и да знаеш, че американските бомби не падаха заради американската демокрация, а заради пренебрегнатите интереси на подтиснатите народи набутани насила в тази измислена държава в която за малко да бъдем набутани и ние.

6

Анонимен

преди 8 години

Какви приятелски връзки с Русия бре? То едва ли останаха хора които да не са разбрали, че за Русия има само два вида държави- силни, които са обявяват за врагове и слаби с които не се съобразяват. Приятели те нямат.

5

Некъф луд

преди 8 години

Един предател го свитнаха на времето сърбите, май и тоя ще го сполети същата участ.

4

Анонимен

преди 8 години

Айде и сърбите минават в другия отбор. Тъжно е днес да си путинофил.

3

I

преди 8 години

...."европейски си пъг." .... За пореден път сте много грамотни.

2

Анонимен

преди 8 години

Всички антиевропейци ***! Сръбският народ си каза думата!

1

Началник ОТК

преди 8 години

Српскиот Волен взе 7 % !