59

Анонимен

преди 8 години

Агент сава единодушно назначи новия директор на мафиотската групировка дпс. Сега ще има меден месец в северна корея и в москва на консултации. Хайде хаирлия да е. .......

58

Анонимен

преди 8 години

НОВАТА МЪЖКА СЕКРЕТАРКА НА АГЕНТ САВА- ВСИЧКИ ПОМНИМ КАКВО СЕ СЛУЧВА С МЪЖКИТЕ СЕКРЕТАРКИ- ЕДНАТА ГО НАМЕРИХА САМОУБИТ ПРЕД ВРАТИТЕ НА ДОАН, А ДРУГИЯ СЕ СКРИ В ПОСОЛСТВОТО- ЗАЩО ЛИ?!

57

карабудалЪ

преди 8 години

дЪпЪсЪ уж щеше да става 7 милиона, а Шиши взе, че напусна партия, държава, родина ...

56

Joker

преди 8 години

Прочетох още веднъж, и съм изумен! Пак ни връзват с паяжина!!!Роден 70-та, а 96-та , на 26 години вече е преподавател? И едновременно с това работи за ДПС??? Ако сега се е "поочовечил" малко в приказките, тогава, на какъв ли диалект е преподавал? Наистина той не може да говори правилно Български език! А на 26 години да си преподавател-абсурд.та ти още не знаеш "на кои хора си" , не да преподаваш. Наистина е време да се изкахе някой който е учил тогава в НБУ, и да ни осветли по въпроса?

55

смолян

преди 8 години

да внимава полицая от нашия град който му писа акт за превишена скорост и после уволниха шефа на мвр смолян.

54

карабулак

преди 8 години

те това е лидера да знаете.с гаранция ще ликвидира тази партия.помнете го този коментар.тези доматаджии на доган аба са обречени.до образованието...те бяха на пълна власт 3 мандата.те режаха.те даваха на всеки....те държаха мира в бг....и продължават с тази си теза..

53

Szg

преди 8 години

Прочетох още веднъж, и съм изумен! Пак ни връзват с паяжина!!!Роден 70-та, а 96-та , на 26 години вече е преподавател? И едновременно с това работи за ДПС??? Ако сега се е "поочовечил" малко в приказките, тогава, на какъв ли диалект е преподавал? Наистина той не може да говори правилно Български език! А на 26 години да си преподавател-абсурд.та ти още не знаеш "на кои хора си" , не да преподаваш. Наистина е време да се изкахе някой който е учил тогава в НБУ, и да ни осветли по въпроса?Прочети още на: dnes.bg/politika/2016/04/24/koi-e-toi-noviiat-lider-na-dps.300465

52

до 60ти

преди 8 години

Просто си м-л, човече и мед ти капе на сърцето за всички антибългарско.

51

Анонимен

преди 8 години

Предполагам, че има говорен дефект това е обяснението за българският му. Също така, със сигурност е начетен, образован, способен и постигнал много повече от всички вас без някой да му го е дал на готово. Отивайте и вие се образовайте за да стане нещо от вас и никой да не ви е виновен. Обзалагам се, че е чел повече книги на български от вас повечето ви. Вметвам, не съм *** това е сигурно 5-тият ми коментар в днес.бг до сега. не го познавам, не съм партиец. Просто съм реалист! и ви се чудя ...

50

Анонимен

преди 8 години

Докога тия антибългари ще са в НС???

49

Анонимен

преди 8 години

Абе тия нелегални партии няма ли да ги закриват вече?

48

Анонимен

преди 8 години

Пише се КАРАДАЙЪ / KARADAYI/ но по-лична карта може да както са го написали днес-а !

47

Руска му работа

преди 8 години

Избран единодушно.. От Доган,Меди,Сава,Ангелов

46

Анонимен

преди 8 години

На турски карадайъ = черния мафиот, черния чичо и имаше и такъв турски сериал.

45

Анонимен

преди 8 години

Поне има лесна за изговаряне фамилия! :)

44

55555

преди 8 години

Всичките хора които дадоха живота си за България сега се преобръщат в гробовете. Управлават Тикви ,Пастирки и хора които немогат да говорят на български и чието име завършва на "Ъ" !!!

43

Анонимен

преди 8 години

А е народен представител...Не може да говори правилно Български

42

Анонимен

преди 8 години

Дост има симпатизанти сред интелигентните турци. Дпс вече няма. Личи си по коментарите.

41

nina

преди 8 години

Този с незаконно взетия апартамент,дето не говори български език?

40

Анонимен

преди 8 години

""Този едва говори български!""...........На Доган му трябва именно такъв - не особено умен и грамотен, да изпълнява безпрекословно без да мисли.представи си ако започне да мисли ... веднага се превръща в заплаха за Доган.