54

Анонимен

преди 8 години

Престъпността ще изчезне с ликвидирането на политиците.

53

Да

преди 8 години

Затова всеки да си има оръжие вкъщи (нищо че не е разрешено) но по добре да гръмнеш един такъв отколкото да те пребие до смърт за 2 лева и един компот и!!!

52

Анонимен

преди 8 години

В Малорад има къщи, които са обирани повече от 10 пъти.Оядените с власт, веднага разрешете на хората да носят оръжие! Щом не можете да си защитите данъкоплатците позволете им те сами да се погрижат за себе си!

51

Анонимен

преди 8 години

При нас неможе да стане като в САЩ, защото затворите ще са пълни с политици и техния любим електорат (тоя с предизборните кебапчета, немога да го кажа, че пак ще ми изтрият коментара щибаните мъдератори)

50

Анонимен

преди 8 години

ВИЖТЕ В САЩ КАКВИ ПРИСЪДИ ПОЛУЧАВАТ ЗА ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , ОСОБЕНО АКО ИМА И КРАЖБА С ИЗНАСИЛВАНЕ/нещо , което се случва често у нас/ДВЕ ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ+45 ГОДИНИ/за едно лице натрупани наказателни мерки за престъпни дела/, ИЛИ НАПРИМЕР238 ГОДИНИ ЗАТВОР/също сумирани наказания за провинения/и т.н. ТУК НЕ ЗНАЯ КОЛКО НАРОД/процентно/ЗАСЛУЖАВА ОТДАВНА ТОВА , А ТЕЗИ ХОРА СЕ ДВИЖАТ МЕЖДУ НАС НАВСЯКЪДЕ ! КАКВО СТАВА С БЪЛГАРИЯ "ОТДАВНА" И КОЙ ОРГАНИЗИРА ТОВА УНИЩОЖЕНИЕ?!

49

Анонимен

преди 8 години

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СРАМНО Е, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА СМЪРТНА ПРИСЪДА!!!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 8 години

По-добре е да махнат кметовете на селата, които и без това нищо не правят и да ги заместят с офицери и войници от МВР и армията както беше след 1944 г.

47

Анонимен

преди 8 години

Това злодейство обяснява доброволните отряди

46

Анонимен

преди 8 години

Още по-зле ще става, защото полицията и НСО пазят само върхушката, а провинцията е оставена на произвол който надделее. ГЕРБ и съдебната власт са на страната на престъпниците както пребиха момчето във Враца без да може даже да стреля и да се защити и ако беше стрелял сигурно щяха да го осъдят.

45

До 54

преди 8 години

И да се върне и да не се върне упададък на България няма да спре. Нали знаете, че за кокошка няма да има прошка, а за милиони няма закони. България се намира в дълбока институционална криза, това е истината.

44

Гост

преди 8 години

ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНЕ смъртното наказание!

43

анонимна.

преди 8 години

Ало ооо защитниците от БХК да не би да страдате от амнезия или запразнихте от рано?!А сега кой- кого?!.Тази жена няма ли близки за да раздадат правосъдие?! Е наистина този убиец си заслужава смъртта, но някой с мантия със сигурност ще го посъветва срещу огромна сума как да се оправдае.Смърт за смърт какво се чудим.

42

Анонимен

преди 8 години

Правосъдието умишлено държи престъпниците на свобода.1. В покуратувата получават пари под масата за освобождаване2. Държавните плъхове се радват на по-малко пенсии за изплащане.С едно изречение, престъпници, правосъдие и държава си правят взаимни услуги.Огън да ги изгори и тях и децата им!

41

Анонимен

преди 8 години

Тоя контингент от 2000 души, за колко време може да се прочисти?

40

Анонимен

преди 8 години

А онези *** от БХК къде са сега???

39

До 37

преди 8 години

Дядо, възпитанието ми, образованието ми, както и това, че си на възрастта на моите родители ме спира да употребя по-груб език, както правиш ти въпреки декларациите ти за качественото ти образование. Да, възможно е с 18часов труд да живееш добре сега, колкото и да не ти се вярва. Не само да живееш добре ами и да осигуряваш препитание и на още дузина. Системата ти го позволява, стига да не си мързелив нито умствено, нито физически.

38

тя

преди 8 години

Защо го е направил? Защото го хващат , пускат го и така докато убие някой!

37

тя

преди 8 години

"Полицията ни пази"!На убиец да се казва "младеж" е меко казано глупаво... Какво от това , че се шири в страната битовата престъпност? Какво правят полицаите - пият минерална вода и си пазят привилегиите...

36

Анонимен

преди 8 години

Според мен за престъпления от този характер трябва да има смъртна присъда.

35

Малко коте

преди 8 години

Мяуууу