20

Анонимен

преди 8 години

Ся какво ще стане, знаете ли?! ДПС-ри и Достове аркадаши са същите като КЮРДИТЕ и ПКК в Турция. Да ни е честито за новите терористи и все повече да се увеличават турските партии в Република България!

19

www

преди 8 години

ТОЗИ ПЪРВО ГО НАУЧЕТЕ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ....

18

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Този ще прелее избиратели към ДОСТ...

17

Анонимен

преди 8 години

Ти ще си поредната, но не и последната жертва на този алчен ДС агент! Просто си го знай още отсега. Така ще ти е по-лесно когато те направи за резил на врабчетата!

16

Тюрк

преди 8 години

Странно.. този нито знае български нито турски . . . ?

15

Соколов

преди 8 години

Тук се слуша мойта воля!;)))

14

Конферансие

преди 8 години

Искам да открия пленума на ДПС с думите Сокерез? Който разбрал, разбрал;))))

13

Рали1

преди 8 години

Днес е Цветница-голям християнски празник,българи!И Коледата ви мина под знака ДПС!В навечерието на Коледа беше изгонен Местан и празника ни мина с такива новини!Не бие ли вече на очи?Все в такива дни се занимаваме с ДПС-то!Не започнаха ли и новините по ТВ на обяд с първа новина-ДПС?И чак към края на емисиите малко за празника?В коя държава сме? България,Турция или къде? 588 318 са турците в страната ни,а етнически българи-5 664 624!????-2011 г.Честит празник,българи!Честито на имениците!

12

Анонимен

преди 8 години

Тоя е трибуквеник, седалище.

11

Анонимен

преди 8 години

Тоя, на снимката, е абсолютен ***! Личи му. На челото му е написано, праисторическото.

10

Ангел

преди 8 години

1989 пружината на етническото напрежение тук беше много,ама много по- напрегната отколкото в Югославия( процеси,екскурзии,жертви дадени- макар и не многогобройни).Руснаците се бяха омотали в собствените си проблеми и съюзна помощ от никъде не можеше да се очаква.А и обща граница с Турция.Е - създадоха с агенти тяхна партия ,почнаха играта и постепенно,полека- лека отиграха топката без *** и една пушка....

9

Анонимен

преди 8 години

DPS e otjivelitsa ,KARADAYI po vsichki pokazateli otstupva pred MESTAN ,turcite razbraha che DOGAN e ruski agent i zatova na drugite izbori dps shte otiva v zabvenieto

8

Ангел

преди 8 години

Най- худавото за последните години е ,че ДПС от етническа партия на турците се превърна в бизнес корпорация.Нормални мафиоти,които ги боли дедовия за низпослания им коран,пантюркизъм,ана-ватан и т.н.Кеш&Носи.От тая гледна точка се нормализираха до нивото на другите ни партии и се сраснаха с тях.Станаха стълбата по която бгтурчин може да напредне в обществото тук( защо тогава евентуално да хваща пушката)?Старата ДС са били профита от вселенска класа.Поколенията ще ги благославят!!!!

7

DreamTheater

преди 8 години

Местя.

6

Анонимен

преди 8 години

България е отвлечена държава с овче население.

5

...

преди 8 години

Можете ли да си представите как е миришело на конференцията ? :)

4

Анонимен

преди 8 години

Ромът Хафъзов трябва да се изгони от България за винаги.

3

Професор

преди 8 години

Браво! Най деморатичната партия с несменяем лидер. А ценностите им са демокрарични и либерални писани в Масква. А тоя разбира български криво-ляво. Само не може да говори но не е и нужно.

2

българин

преди 8 години

По-добре ДПС, отколкото ДОСТ на мазния Местан и надъхания и фанатизиран *** от с. Тополица, Айтоско Хфъсоф.

1

Анонимен

преди 8 години

Gern dps vinsgi saedno dogan peevski sa dvigatela na bg sbg narod msl4i i sluscha ujas