25

123

преди 8 години

Norwegian fighter jet fires at control tower during training За каква операция говорим, когато не успяват да улучат целите. Ще водят само приятелски огън.

24

тролгеносен

преди 8 години

Е, драги читатели, посмяхте ли се с "великия руски самолетоносач"?:)) Вече всеки път когато троловете ви напишат за великата руска мощ ще се подсмихвате:))

23

До Анонимен 47

преди 8 години

Удошил е Путин - трънки! Цената на петрола засега само изкара шистовите хамерикоси от пазара,защото той не е нито Рейгън, нито Путин е Горбачов, нито па сега сме 1985. Тея еврейски номера не могат да се повтарят до безкрайност. Истината е, че сега Асад е по-силен, тръбата от Катар към турция няма да се случи в следващите 30-ина години, цената на петрола тръгна нагоре, а на мънкито му остават 9 месеца..И да, това е най-малоумният американски президент. Преди беше Буш, но тоя го задмина...

22

Анонимен

преди 8 години

До КОШМАРЪТтози "нефелен" президент удуши Путиня с два пръста:)) Свали цената на петрола и му разгони фамилийката:))

21

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Това е най- слабият и нефелен американски президент. Като го гледам как се гъне пред Путин и ме хваща срам. Отделно извива ръцете и на англичаните да му уйдисват на глупостите.

20

Анонимен

преди 8 години

ако спрете финансирането, сами ще се распуснат и кй от къде е

19

Анонимен

преди 8 години

Ба,туй ИД сякаш е някоя държава на която след мандата шериф ли ще става-ха де гатанка дето го питат от далеко,кой не дава в там и тъдява да се влиза по нужда и за всяка нужда да се плаща като при съдията Рой Бин от един филм.

18

тролгеносен

преди 8 години

до 41Руските хипер, мипер , бипер ракети ги има само в пропагандните руски сайтове. :)) Точно и там наричат желязото "Адмирал Кузнецов" "владетел на океаните"!!! Ххахахахахахахахах. То черяслото едвам се крепи над водата!! Ххахахахахаах!

17

тролгеносен

преди 8 години

Като се посмеете от сърце на "руското чудо" напишете "самолетоносач джордж буш". Сравнението го оставям за вас. :)))))))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 8 години

кажете че просто не искате да унищожите това което създадохте , превзехте ирак за 3 дни а не можели да унищожат ид до края на мандата му , ами не се пречете тогава на Русия , ТЕ ЩЕ ПОЧИСТЯТ БЪРКОТИЯТА КОЯТО СЪЗДАДОХТЕ

15

тролгеносен

преди 8 години

Ххихихих. напишете в търсачкта : "строго секретно. самолетоносача адмирал кузнецов". Мноооооооооооого хубава статия. И снимки много хубави е направил автора. Струва си да я прочетете и да...........се посмеете от сърце с флагмана на руския флот и "страшилището на океаните" както го наричат руските сайтове.

14

Анонимен

преди 8 години

Значи само ще бомбардира ИД с Хамъри.

13

Ихтус

преди 8 години

АСАД необезглавява християни, но *** американски ислямски башибозуци жив християнин неоставиха.

12

Шоп

преди 8 години

Смятай щом 350 000 руснаци на година драскат по вратите на американското посольство за Грийн кард, те пък на какво дередже са...

11

Анонимен

преди 8 години

Барбекюто в Сирия си върви, руснята засега само леко се опушва, но всяко нещо с времето си.

10

Шоп

преди 8 години

Докато не вкара *** в Сирия, тоя огън не трябва да се гаси ...

9

Тошо

преди 8 години

Докато диктатора убиец Асад е на власт в Сирия мир няма да има

8

Анонимен

преди 8 години

До @18хиххихихихиихиииииииииииииииииииииииииииииииииииии!! ама ти сериозно ли?? хиихихихиххихих!

7

Гошу

преди 8 години

Най-слабият президент на Америка. Затова на неговия фон всички мислят *** за много силен

6

ASD

преди 8 години

ХА ХА ХА ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА.Русия създаде зона забранена за полети в Сирия. Всеки самолет който бомбандира армията на Асад е свалян /два Рипъра вече/. Сухопътна операция при въздушно превъзходство на противника е равно на самоубийство. САЩ е време да признаят тоталното поражение в Сирия и да си изтеглят силите преди да ги занулят тотално.