24

Анонимен

преди 8 години

Макар и забавно за страничните наблюдатели, случващото се по върховете на властта едва ли е толкова смешно за бразилския народ. Страната е в най-лошата рецесия от 30-те години на 20-ти век насам. Очакванията са БВП да се свие с цели 9% само за 2 години. Инфлацията и безработицата прехвърлят 10-те процента.======================================Типична картинка когато комуноиден при-мат управлява. Удри тая чума проклета да се затрие от лицето на земята веднъж завинаги.

23

Анонимен

преди 8 години

А кога ще импичнем нашите предатели?

22

bolbov

преди 8 години

Където има пари има и корупция и морално разложение.Единствен червеният кхмер Пол Пот беше решил този проблем.Затвори банките извади парите на площада и ги запали.Търгашите капиталисти и техните морално пропаднали креатури в пеши строй поеха към оризищата на Кампучия.Гнусни предатели от соц.страните заедно със западните си ментори ликвидираха Кампучия.

21

Анонимен

преди 8 години

Ми управляваха комунисти, не ги харесаха и на тяхно място избраха други комунисти. Сега и тях не ги харесват и ще си изберат трети комунисти и т.н. И в България е същото- комунистическата БСП се предаде на комунистическата ГЕРБ и т.н. И накрая все са недоволни. В момента комунистическата ГЕРБ управлява с някакви си милион гласа от 7 милиона гласоподаватели и т.н.

20

Анонимен

преди 8 години

Авторе, напиши и че Дилма Русеф е с български корени. Защо не го споневате вече?

19

Анонимен

преди 8 години

новината е толко епически написана че ми се струва че е преводен материал от РИа. същите вербалисти дето биеха тъпана за българин -президент на бразилия, сега викат УуУУ. после , що били застреляли Алеко.

18

Анонимен

преди 8 години

До rusnakкажи и името на човека, щото тука са малко такива поддръжници. мишо двете големи на гладно го не броиме, тоя за шише мастика ще смени брежнев с гудериан.

17

муспи

преди 8 години

Единствената страна в която Русеф се пище с едно Ф е България. Навсякъде я пишат с две FF, тя самата се подписва с тези две FF горда че е еврейка!

16

до 14

преди 8 години

Къртиш мивки с тая мисъл.

15

rusnak

преди 8 години

В съвременния шизозомби свят, човека може само де се държи с руския народ, доказано. Другите са пътници.

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16Комунизъм ще има когато човеците са готови за такава система.За сега тази система е неприложима точно както е невъзможно да накараш прасе да се хранис нож и вилица.

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10Така е защото гео-политическите игрички на САЩ включват отстраняване по един или друг начин на всички съюзници на Путин.Кое не е ясно тук?

12

Анонимен

преди 8 години

Не сменят ли цялата крадлива капиталистическа система с комунистическа, нищо няма да стане. В Гърция Ципрас също предаде народа, направи коалиция с крадците от Нова демокрация и ПАСОК и стана един от тях.

11

Анонимен

преди 8 години

Така е, където пипне българска ръчичка трева не никне. Само децата са ни хубави защото не ги правим с ръце.

10

Шоп

преди 8 години

До Анонимен 11Ми ще остане само РИК, но след като *** се спихна икономически, абревиатурата става КИР.

9

Анонимен

преди 8 години

До Хамхум 113и защо само за Борисов? Изгладня много от диетата с постната пица на Дянков. *** той е ваш чиляк бе! Съветско-руски. Виж къде бе ректор и на кого дава съвети. А предишните бяха върха, ама само за някои, дето сега сте на диета, като нас останалите, но на диета открай време.

8

Анонимен

преди 8 години

Какво ще стане сега с БРИКС?

7

Анонимен

преди 8 години

Всички, които се полъгаха по играта на Путин, сега страдат. Путин искаше да направи айдушки интернационал и да тероризира Златния милиард.

6

Анонимен

преди 8 години

някой се тупаха и казваха че е българка....къде са сега

5

Хамхум 113

преди 8 години

Напишете нещо за БГ и проявете поне мъничко критика към Борисов,спрете поне за малко с този слугинаж!