42

Анонимен

преди 8 години

Bravo na deteto naistina e imal sirce bravo

41

187

преди 8 години

До Анонименбб ако е в камиона и аз не бих се засилили. за невинни хора - да.

40

Анонимен

преди 8 години

Bravo ns tova mom4e daslujava medal stara planins boiko da go nagradi stependia da mu dadat mom4eto e geroi ds e jiv i sdrav

39

анонимен

преди 8 години

До АнонименМного грешиш. Момчето си е рискувало живота, за да помогне. Помисли повече.

38

анонимен

преди 8 години

До ОТ МЕНТака е. Напълно си прав. Евала на това момче. Герой, човек с ценности със сигурност. Аз учих с най-различни хора, но имаше егоисти и безотговорни типове. Нито четат, нито учат, ни филми гледат. Към нищо не се стремяха. Трябва да имат мотивация. Съучениците ми нямаха, а много от учениците и сега нямат. Възрастните имат малка вина, че не ги мотивират и не ги учат на съпричастност. Но и те са достатъчно големи, трябва да имат ценности. Знаят, че трябва да помагат.

37

Анонимен

преди 8 години

Браво момче, жалко обаче, че в училище някакви неадекватници пишат никому не нужни данни и информация в учебниците, но никой не ви учи, как да реагирате и какво да направите в такива и подобни ситуации, а наученото остава за цял живот, реагирал си спонтанно, спасил си човешки живот и винаги ще остане топлината от това, което си направил.

36

Анонимен

преди 8 години

А не е герой а пълен непокист !Аз не бих се засилил в горящ камион на бензиностанция .Ако ще и Б.Борисов да е вътре .Явно на клепара не му пука дали ще живее защото е дрогиран наркоман.

35

ОТ МЕН

преди 8 години

поклон пред това героиство на това момче,а шофъра да благодари на господа че е имало такова смело и загрижено българче а не като другите муцуни безхаини и страхливи и унищожени мозъци от бири и ракии които не могът и името да си напишат ,камо ли да помогнат за това се иска нещо като сърце а алкохола убива всичко

34

евала

преди 8 години

Кой.Кой ще го направи същото.Не хокайте.Браво на момчето.Баклави.Баници.Да са живи и здрави.

33

Анонимен

преди 8 години

Не се оправдавай! Една УФСЪ има със сигурност у Канадата. Къде ще го слагам пълния член си е моя работа. Ти си гледай балетистите и следи тенденцията в тесните им чорапогащници.

32

Анонимен

преди 8 години

Явно пак има нужда медиите да намерят поредния герой, за да ни го показват 10-тина дни. Предишната героиня, която успя да спре рейс в Стара Загора си беше чистокръвна индийка, че още я награждават...Този пък има вид на ***.Явно такъв е мат,риала вече, прав е бил Тиквата.Един герой не можем да намерим като хората

31

Анонимен

преди 8 години

Шофьора беше турчин но сега се оказа че е българин и кво праим сега

30

Анонимен

преди 8 години

Канадския оФчaр пак дава от това което му е най-дефицитно-акъл.

29

Анонимен

преди 8 години

До Народе!!!Сами сме си виновни. Това от няколко години им го повтарям на хората, но те не ми вярват. Построи се нова детска площадка, някой я потроши - американците са виновни. Даваш подкуп на някого, за да ти се размине наказание - турциса са виновни. Хвърляш си *** през терасата - руснаците са виновни. Ние сме велика нация, ама големите страни ни пречат да се развиваме.

28

Анонимен

преди 8 години

Ами вече ги заравят на 40 сантиметра .Едно време беше на два метра .И закакво ва е спасил и той не знае .То човек не може да умре на спокойствие в тая държава !

27

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАко беше Волен щеше да вика ПРОВЕРКА ПРОВЕРКА имаш ли разрешително какъв си от къде си

26

Бг Турчин

преди 8 години

Аз съм служил в казармата. От последните съм. Има пекани момчета сред българите но аз лично помня само един. Най добрите ми другари в казармата бяха един българин, един руснак и един турчин. Турчинът беше много добър но малко наивен. Българинът се държеше като мекак китка но бе много добър при стрелба с автомат и физическа подготовка. Руснака винаги си имаше алкохол на скришно място. Но хванем ли се за някаква работа винаги хващаше най тежкото. Не се жалеше. Това бе преди около 13 години.

25

Анонимен

преди 8 години

Ако беше Волен щеше да се скрие под масата и да изчака.

24

Анонимен

преди 8 години

И Плевнелиев би постъпил така.. сигурен съм.. ;))

23

Народе!!!

преди 8 години

Не е по темата, ама ей сега излизам пред бока да чистя от мърсотиите на хората дето ги изхвърлят горе от етажите, с една дума така да им кажа "Хора спрете да хвърляте ***.И тамън свършвам напълнил съм последният чувал с *** и тръгвам към кофите да хвърля ***,и отгоре се чува свистене и гледам как един плик с *** се размазва до мен. *** от удара в земята се разпилява по местото където току що съм изчистил.Според мен го направиха нарочно да се откажа да чистя.Кой ни е виновен?