22

братото сиган

преди 8 години

калфа кажи бате ти за мидзунета в париш дето на синат ти си го купил с народно пара кога да додем на гости за няколко месица с челядта да попросим по шм елизету и да краднем мед, жица, халуминиум и другите ценни метали. и ние сме от народна, за теб сме гласували и ние хискаме там у паришко. аре баце кажи каде е парата остави ги тея политики, социалности, простотии

21

БОКО-ТИКВОКО

преди 8 години

Я си кажете цената заради която ще забравите/неразбрали/ще напуснете кабинета

20

Анонимен

преди 8 години

Никой няма да заплаче за гнусните комунисти Агент Гоце,пикаещия във фонтаните пияница или за този мазен и двуличен високоплатен държавен хрантутник!

19

Анонимен

преди 8 години

Калфата ни оправи заплатите да гладувате повече, не на яде ли се или ти си най способния.

18

Анонимен

преди 8 години

Тази коалиция от самото начало беше създадена като клуб по интереси, но не нашите, а на сбирщината, попаднала в парламента. Не искам да гласувам задължително и с това да ме използват за продължаване на беззаконието. В същото време, политиците следва да знаят, че колкото повече хора не искат да гласуват задължително, толкова повече ще стават седянките на жълтите павета. Насила хубост не става!

17

Край

преди 8 години

От чужбина гласуване само в Консулството или в посолството защото всекциите в Турция ... броят както си решат а пък и който се чувства българин след като не живее в България поне да си направи труда да отиде до консулството на 4 г. веднъж.

16

Анонимен

преди 8 години

Я напуснат, я НАП па почне да проверява гоце дйуниър га се става хотелиер с мляко по устата!

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20.Много интересно разбиране за демокрацията е българското, където всеки, който упревлява променя изборния кодекс преди следващите избори в своя изгода. Но пък партийните субсидии (разбирай пълната издръжка на партиите), които са 50 пъти по-големи от германските, никой не пипа - там цари пълен консенсус в политиката. Досега бяха 200 млн. на мандат, сега при задължителния вот ще са още повече.

14

Анонимен

преди 8 години

Законите във всяка демократично държава се приемат от НС с мнозинство . Сега това са ГЕРБ и някои други . Калфин като напусне никога повече няма да види власт , ама никога . Така , че през.... та от татък .

13

555

преди 8 години

Това се определя като оксиморон :"Задължителен избор!" т.е . нещо като дървено желязо!

12

Анонимен

преди 8 години

До даниТия дето променят изборните правила пък разбраха задължителното гласуване като задължително гласуване за ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 8 години

Калфин ми падна в очите с подкрепата си за малцинствата

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен - Ако пуснете такава бюлетина гласа ви се брои и разпределя пропорционално за партиите.за твое сведение така се отчитат досега негласувалите и невалидните. Ако сте очаквали, че дупетатите ще изработят нещо в тяхна вреда, в голяма заблуда сте. Те, всичките са го изработили така, за тяхно удобство, но някои хитруват и се опитват да извличат още ползи от фалшивата "съпротива", както тези, Гоцевите и онези на Доган олигарха. Манкират нагло!

9

Анонимен

преди 8 години

Герберите тихомълком превърнаха вота "гласувам против всички", в "гласувам за всички". Ако пуснете такава бюлетина гласа ви се брои и разпределя пропорционално за партиите. Т. е. гласоподавателят няма възможност да гласува по друг начин. Верно диващина. Нема такава държава.

8

Анонимен

преди 8 години

Тия от АБВ са същите тиквократи, никога няма да излязат от властта сами.

7

Анонимен

преди 8 години

вървете на майната на кого трябвате в парламента освен за себе си.

6

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Калфин е...популист.Той и партийката му мислят само за собственото си политическо оцеляване,а не за електората.Който от народа си е гласувал преди,пак ще гласува,който го мързи,негова си работа,но е факт,че процента на гласували ще скочи драстично.Това не устройва партийките които са на ръба,повечето няма да се докопат до Парламента,Там ги стяга...чепика.

5

симо

преди 8 години

Не мога да повярвам , че подкрепя турците , на които им носят урните по селата , защото българите и сега гласуват само в консулствата и посолствата , ама нали са стари дружки Доган и Първанов.

4

дани

преди 8 години

Два референдума се проведоха ЗА задължителното гласуване, тоя още не е разбрал , но зашитава голия интерес на партията си която все е останала зад борда при следващи избори!

3

Анонимен

преди 8 години

Айде махайте се и без това всички сте гола вода в това правителство.