102

П.Петров

преди 8 години

Това означава, че допълнителното пенсионно осигуряване губи смисъла си и фондовете се открадват. Честити ви управление на ГРАБ! Пак да гласувате за Тиквата и господарите му мутро-олигарси !

101

Анонимен

преди 8 години

ЕЕЕЕЕЕЕ АМА ТОВА ВЕЧЕ ПРЕЛИВА ЧАШАТА, НЕ МОЖЕ ТАКИВА БЕЗОБРАЗИЯ. НЕ Е РЕДНО ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАСЛЕДЯВА ВТОРАТА ПЕНСИЯ.

100

Анонимен

преди 8 години

ДЪРЖАВАТА НА НАГЛЕЦИТЕНаглец ПрецедентНаглец ПремиерНаглеци от хелзински комитетиУмни и красиви наглециСоросоидчета наглециМинджевци и коритаровци наглециАбе добре си живеят наглеците в държавата на наглеците.

99

Анонимен

преди 8 години

Т.Е 2-та пенсия няма да бъде наследствена. Преди 3 години на моя позната съпругът и почина на 47 г. От пенсионен фонд Доверие и изплатиха цялата натрупана сума около 3 500 лева без никакъв проблем. ГЕРБ искат просто да вземат парите на хората от техните наследници. Не се наядоха.

98

АЗ

преди 8 години

Народе стягай се и на референдума иначе ще става все по зле

97

царят

преди 8 години

е гол ?

96

Колио

преди 8 години

Един познат има тъща рускиня на 60 години с 5 години стаж в Русия и 35 в България от там взима 700лв от 8 години а тук в момента си оправя документите и са и узчислили около 180лв

95

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ТАКА Е .....ПРИ КОМУНИЗъМА И ...."ПОСТ-КОМУНИЗъМА"....ха,ха,хааааааааааааа....КОЙТО ВЕРВА НА ПАРТИЯТА БКП/ и нейните отрочета /-------ГУБИ ПАРИТЕ СИ В БАНКАТА!КОМУНИСТ НА СНИМКА ДА ВИДИШ ----УДРИ МУ ЕДИН У ЗЪБИТЕ .......ОН, СИ ЗНАЕ ЗА КВО Е ...!

94

до Пенсионер

преди 8 години

ако не беше 9 IХ, със сигурност щяхме да бъдем Швейцария на Балканите.-------Едва ли!? Манталитета ни е Балкански, а не швейцарски.За отминалите 25г. можеше, ако не друго, то поне да съхраним част от производствените мощности, да вкараме нави технологии и инвестиции, но вместо това разрушихме всичко...,кво да се прави, такъв ни е манталитета.... Балканск, сиреч, трябва ни Сопата.

93

Анонимен

преди 8 години

Парите в хазната са изчезнали. Във фондовете има много. За това ще ги взимат.

92

айде на пързалката

преди 8 години

Стълбове,диреци. ,време е за големите сопи

91

бонд джеймс 00

преди 8 години

Парите вече са изчезнали .

90

Анонимен

преди 8 години

Ура другари. Парите на господата стават наши?!

89

Пенсионер

преди 8 години

Така е приятели пенсионери.Социалистическия застои и безвремие, което доведе икономиката ни до това състояние, не могат да се избият за 20 години.Няма го СИВ да си пробутваме нерентабилното производство .И все си мисля къде ли щеше да бъде България , ако не беше 9 IХ? Със сигурност щяхме да бъдем Швейцария на Балканите.

88

Анонимен

преди 8 години

То и без това ще сме изчезнали до тогава.Шепата оцеляли велможи ще си ги харчат като преки наследници На измрелият си народ..Просто мерките. Се вземат от сега.

87

Анонимен

преди 8 години

А поне опция "Не искам 2-ра пенсия ще има ли?" Защото е ясно, че ще откраднат всичко, ами поне да имам избор и да не давам грешни пари на тия мошеници. Каквото съм събрала събрала, ясно е, че няма да го видя, ама защо да продължавам да събирам пари и да им ги подарявам. То и без това с това покачване на възрастта ни първа, ни втора пения ще видя, така че не искам да работя още 30 години или повече за да спонсорирам крадци!!!

86

напред

преди 8 години

Дребните спестявания на граждани да се отнемат в полза на държавата и нейните структуриДа се сведе личната собственост до малко употребявана четка за зъби

85

Анонимен

преди 8 години

Това си е национализация на лични парични средства......Но не на ДС-капиталистите , а на обикновените работници.

84

бързо

преди 8 години

Тия са за съд на стадиона по бързата процедура . Шепа мошеници клат.ят цял народ вече доста години.

83

Анонимен

преди 8 години

Готвят се да ни одерат още по една кожа...Браво! Гарантирано от ГЕРБ!То билетите по 2 лева от Фандъчката е дребна работа, на грабежа, който ни готвят от пенсиите.