63

мечти,мечти.....

преди 8 години

До сър Пичук..............успокои руски туристи няма да дойде при вас!

62

Пантомимен 69

преди 8 години

До Анонимен 80Гуньо, в България идват от средняци надолу, плюс дечурлига на лагер от социални домове и от дълбоката провинция! Руският хайлайф изкупи имотите по Ривиерата и Монако! Само за инфо на е баните у главу коментьори тука!

61

Анонимен

преди 8 години

Тия не другарю ама обикновените със по сто Евро заплата, които впрочем са мнозинство и стават все повече със сигурност ще гладуват

60

Анонимен

преди 8 години

До до всички тукТи скромно нито си помирисвал златните, нито сребърните! И руснак си веждал само на кино!

59

Анонимен

преди 8 години

Тия *** немаше ли да мрът от глад бре? Какви записвания, какви почивки? И само към чужбина гледат за ваканциите - досущ като българите! Щели да ядат газ и нефт, щели да бесят Путин на стената на Кремъл... разни гуйеда тук от две години планини от го вна изписаха как в Русия немало да изпролетат тая година...!

58

Анонимен

преди 8 години

Ами от това ще спечелят милиционеромутренските бизнесмени по морето които впрочем са продукт на Москва със заграбени капитали от българския народ. И понеже са такива просто попитайте какви пари дават на служителите им, какви усигоровки и какви данъци плащат или по точно не плащат на държавата ни

57

Турчина

преди 8 години

Колкото и да са много със сигурност руските туристи които посещават Турция ще са много повече от тия които посещават България

56

до всички тук

преди 8 години

Да питам само кои от вас е работил някога с туристи че коментърате . Аз скромно съм искарал 10 сезона на на златните. Прави сте че западния турист не е богат ама руснаци с пари в булгария не идват от почти 15 г. А що се отнася до това кои са най гнусните туристи тва са половината турсисти идващи от германия който на въпроса от къдесте одговарят ( мти ниемцъи) ше рече руска паолач. Кофти ама истина.

55

Азер Гъзаев

преди 8 години

Пияниците и социални *** от Дания, Русия ,Словакия,Англия и тем подобни държави идват да пиянстват в хотелите без да излизът навън да видят България...голяма радост било за наще мутробизнеси.абе,Атина посреща повече туристи отколкото цялата българо мутренско кгб бизнес общество!!!! За какво говорите!?

54

хубавото време беше

преди 8 години

Идваха при соца платежоспособни туристи.Сега пристигат социални скъсани!

53

toni

преди 8 години

germantzite nalisa bogati,a se interesuvat kide ste im po izgodno,v bg ili mayorka bogati bogati drijki

52

ах Морето

преди 8 години

Колко от дошлите наивници ще повторят?!А потретят?

51

Анонимен

преди 8 години

К'во да ги правиш,баст унковците се отдадоха на сладки спомени от последното си ходене на море,някъде развития соц.

50

До 86

преди 8 години

Ти в кой век живееш,явно не си ходил на море от 1986г?

49

Сър Цеко

преди 8 години

До Анонимен 85помня много добре. И нас ни изритаха четиричленно семейство посдреднощ от хотел, че пристгинаи западни туристи и нямало места, а на държавата й трябвала валута. За това обаче не бяха виновни западните туристи а руските ценности, които БГ персонала беше усвоил!

48

Анонимен

преди 8 години

Защо пък да не идват всякакви туристи,статистиката сочи,че западноевропейците харчат малко и разчитат главно на ол инклузив,статистиката сочи,че руските туристи харчат в пъти повече. След,като туризмът си е износ в чист вид и тези пари остават тук,всякакви идеологически клишета са чиста форма на българофобия !

47

Цонко

преди 8 години

До Анонимена ти какъв си по народност? И кое е БГ манталитета, отказа ми да приема руските натрапници като "братя" и нещо необходимо за Бълария, ли? ВЪН РУСКИТЕ СВИ*НЕ ОКУПАТОРИ!

46

Анонимен

преди 8 години

До ЦонкоОБИКНОВЕН БГ МАНТАЛИТЕТ.....................и нишо....................

45

Цонко

преди 8 години

До ивчое да, твоето твърдение беше къде по-оригинално...като Жигула например :)

44

Анонимен

преди 8 години

Проблемите по морето си ги знаем,рано,или късно,ще ги решим. Виж нихилизма на нашите чуждопоклонници,никога не може да се изкорени