42

архитекто

преди 8 години

Само да ви припомня кой е шефа в ЦГМ- Симеон Арнаудов.Още преди 2-3години когато лъснаха далаверите с ДАЙ същият господин беше там шеф.Подаде уж оставка скриха го няколко месеца и хоп изведнъж отново се появи този път като шеф на далавераджийското предприятие наречено ЦГМ. Така че нищо не трябва да ви учудва.

41

стига вече

преди 8 години

Поредната порция абсурдни изказвания. Писна ми от тоя вече! Той и герб все са невинни ...

40

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен И когато забраниха публичното пушене,Министерският съвет след 10 часа се овоняваше на пури и мирис на уйски .Хей живот,здравей !

39

БАБА КУНА

преди 8 години

ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ НА НАШ БОКО ХИЧ НЕ МЕ ВПЕЧЕТЛЯВАТ. ВЕЧЕ И НА ДЕЦАТА ИМ Е ЯСНО, ЧЕ ГЕРБ СА НАЙ-КРАДЛИВАТА ПАРТИЯ УПРАВЛЯВАЛА СТРАНАТА.

38

Анонимен

преди 8 години

Как така е против задължителното гласуване?! Или н лъга преди само година-две, че иска задължително гласуване, или е с психични отклонения. И в двата случая, не му е мястото начело на държаната. Не че това му енай-големият кусур, но е показно какво му е мисленето...а именно, на крадец, при това с доста ограничен умствен капацитет!

37

Край

преди 8 години

Гласувайте на референдума на Слави да основем държавата наново че стигнахме дъното. Щом и от фонда за лечение на деца се краде - надолу вече е нищото.

36

Анонимен

преди 8 години

Изпълнителната власт (премиер) иска оставка на законодател ? ББ дори не е шеф на партията. Не искам да оспорвам вината на героите от сагата , но нещо проверка, нещо на прокурор...нещо като невинен до доказване на вината ? Иначе всеки може с една камера и двама експерти да обвини всекиго. Или от Герб си знаят, че всички са виновни и когото хванат - гори. Правят ни показно "докопване" , радвай се народе.

35

Анонимен

преди 8 години

Протестирам, Боко не пуши цигари, пуши хавански пури!))))))

34

Анонимен

преди 8 години

Против задължителното гласуване, но го подкрепя;Против блокирането на границата, но превозвачите били прави;Против тютюнопушенето, но пуши цигари;Против комунистите, но бил комунист...Този Екземпляр е против Себе си.

33

Анонимен

преди 8 години

"И мнението ни беше, че трябва да се отстрани незабавно зам.-кмета. То не е и първия сигнал за него."И защо зам. кмета не е бил отстранен по-рано, след като е имало други сигнали срещу него, а Боцко? Защото този "сигнал" е първият отразен в новините ли?

32

Анонимен

преди 8 години

"Сутринта говорих с г-жа Фандъкова първо. Тя беше в Амстердам."Прави ми впечатление, че всичките отговорници на ГЕРБ офейкват в чужбина за няколко дни, когато някой техен човек изгори. Шефа на фонда за лечение на деца, избран от служебното правителство на Плевнелиев беше арестуван- Роската в САЩ. Един от зам. кметовете на София сгази лука- Фандъкова в Холандия.

31

Анонимен

преди 8 години

Естествено,че партията и кмета ,не носят отговорност,те са невменяеми !

30

Анонимен

преди 8 години

"Но партията и кметът на София не носят отговорност за техните действия."Напротив, партията носи пълна отговорност за действията на депутатите си. В противен случай подвежда избирателите си.

29

Анонимен

преди 8 години

Смееш се ти ,защото вече ти стана навик да се подиграваш с народа си и да знаеш ,че до нищо хубаво няма да донесе тази алчност и наглост ,която проявявате политиците към народа си. Щом аз дето откаккто се появихте гласувам само за вас , с единствената цел да не са комунистите на власт ви набрах толкова злоба и ненавист и вече не виждам читав политик какво остава за вашите противници !

28

Анонимен

преди 8 години

НАШИЯТ ГОСПОД -БОГ -БОЙКО НИКОГА НЕ Е ВИНОВЕН ЗА НИЩО ! ТОЙ СЪС СИГОРНОСТ Е НАЙ-ВИНОВЕН ,ЗАЩОТО ЕДНО ГОВОРИ А ДРУГО ВЪРШИ ! АКО ГО СЛУШАШ КОЛКО ХУБАВИ НЕЩА ПРАВИ ГЕРБ ЩЕ ПОМИСЛИШ ,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА БЛАГОДЕНСТВАЩА И БОГАТА НАЦИЯ ,НО РЕАЛНОСТТА Е ДРУГА .СВРЪХ БОГАТИ -МИЛИОНЕРИ 10 % И СИРОМАСИ,ГЛАДНИ ,БЕЗПОМОЩНИ-90 % ,КОИТО ДОРИ НЕ ИСКАТ И ДА ГИ ЧУЯТ КАКВО ГИ БОЛИ! 10 % БОГАТАШИТЕ В КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ И ПОЛИТИЦИТЕ НИ БУКВАЛНО СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРИТЕ .

27

Анонимен

преди 8 години

Един слабоумник ми нарежда,да гласувам само в консуство или в посолствота,а знае ли този тъпоъгълник ,че те са на 150 км.от местоживеенето ми,след това ще ме изключат от списъците,моля те ГОСПОДИ,опази България от тези некъдърници

26

Петърчо

преди 8 години

Много ясно че ще хвръкне главата на заместник-кмета. Нищо че Фандъкова е тази която трябва да следи какви ги вършат нейните подчинени. Но както е тръгнало, нищо чудно и Фандъкова и Борисов да не дочакат края на мандатите си и отново да усетят как е да си в опозиция. 60% поскъпване на билета за ГТ и все по-реалното увеличение на тока, два автогола за толкова кратко време. На някой и толкова им стига за да им покажат на тези къде е изхода.

25

Анонимен

преди 8 години

В квартала имахме един Кольо, беше учил във "Второ помощно училище". И той така се усмихваше, като тоя на снимката ...

24

Or

преди 8 години

Любчо е корумпе. Но не вярвам това да не се е знаело досега. Вижте информационните табла, те също са ръждасали, а няма и година. Тях ги слага една офшорка, която май е негова

23

О боже

преди 8 години

Баце е прав - Отделни партийни и не до толкова партийни чпенове може да сбъркат, но Партията никога бе бърка!