21

Г

преди 8 години

то жив късмет е че има бензиностанция :) а ако беше избухнала ?

20

Анонимен

преди 8 години

Ахх, защо не минава магистрала покрай Парлимента ..

19

Кратун

преди 8 години

Добре де, в цял свят няма начин да стигнеш от магистралата до безиностанцията по права линия и се налага да завиеш поне 3 пъти, като на места има и втора мантинела около самата бензиностанция. Как е строена тази, че да влети този от магистралата и да нацели колонката? Защо трябва да сме по-тарикати и да откриваме топлата вода всеки път?

18

хаяско

преди 8 години

По телевизията даваха как италиански полицаи глобяват шофьор че беше отбил в аварииното на магистралата да се освежи с малко гимнастика и се успокоих че и в Европа полицаите не са по-стока от наште.

17

каране до последно 2

преди 8 години

След като си свърших работата в тоалетната прилежно документирах това което беше в чинията и го пратих като картичка и поздрав към офиса. От тогава никой не ми държи сметка като спирам по време на работа

16

каране до последно

преди 8 години

А си спрял, а тъпия диспонент ти е запалил телефона. Те под натиск от шефовете не признават човешкия живот. Важното за тях е оборота на камиона да расте, дори шофьора трябва да се стреми да го повиши, каквото и да означава това при ясно установени правила - регламент 561. Аз един път не издържах и спрях на една бензиностанция във Франция, за да посетя нужника. Още не бях седнал на тоалетната чиния и *** ми се раззвъняха и поставиха под съмнение нуждата ми да посетя тоалетната.

15

Анонимен

преди 8 години

Чета табела Овторено, което ще рече, че бензиностанцията е нова. Дали пък конкуренцията няма пръст в това?

14

Анонимен

преди 8 години

А някои "умни" глави го мислят да въртим геврека до 65 годинки!?

13

до 3

преди 8 години

Случайно да не си филолог или се правиш на такъв? Нека да доуточним, че ЗЛЕ се отнася до емоционалното състояние на човека, а не здравното, за да му ПРИЗЛЕЕ!Случайно, когато отидеш на лекар да не му казваш ЗЛЕ ми е?

12

Анонимен

преди 8 години

Сигурно са му сипнали некачествено и сега си е отмъстил на Екото :D

11

Анонимен

преди 8 години

"Три минути преди сблъсъка говорих с него по телефона, Наско ми се оплака, че му е лошо, а след това се чу взривът", заяви пред Dnes .bg колегата на пострадалия шофьор. ( А НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ВМЕСТО ДА ГОВОРИ ПО ТЕЛЕФОНА И ДА СЕ ОПЛАКВА ЧЕ МУ Е ЛОШО ДА БЕШЕ ОТБИЛ В АВАРИЙНОТО ПЛАТНО И ДА ЛЕГНЕ ДА ОТМОРИ? ВСИЧКИ ЛИ ВЕЧЕ СА НЕНОРМАЛНИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ?

10

Анонимен

преди 8 години

ОТ ПЪЛНОЛУНИЕТО Е ЯКО ОБЛЪЧВА А ТИРАДЖИИТЕ СА ПО-ЛАБИЛНИ И ИЗМОРЕНИ!!!!

9

Анонимен

преди 8 години

И този тираджия съвсем "случайно" също беше турчин,нали?

8

Анонимен

преди 8 години

страшничко си беше мамка му.викам пак някое камикадзе ли е,кво става.ще си лея куршум.

7

Жокера е Наркоман

преди 8 години

Какво е това глупаво заглавие, нищо не може да се разбере! Пишете разбрано!

6

Бай Иван

преди 8 години

Като си манипулират тахо шайбите се случват подобни инциденти. В България е често срещано явление, може би заради корумпираните ДАЙ.

5

do 2

преди 8 години

К'ва нафта бе пич ???Това е облицовката на бензиностанцията която уж не трябва да гори.

4

До 2

преди 8 години

Пуши черно , защото всичко е горяло ... тира колко гуми има според теб ... или е бил без гуми ? Гумите бяло ли пушат или розово ?

3

до 1

преди 8 години

Ами явно защото на човека му е било зле а не лошо и от там на свой ред му е призляло, ако му беше лошо, тогава щеше да му прилошее! Само не знам от къде си, та намираш думата "зле" за диалектна :)

2

Анонимен

преди 8 години

"Беше страшно, изведнъж се чу силна експлозия и започнаха да се издигат черни кълба дим във въздуха"Смятай какви *** има в нафтата щом пуши черно.