61

123

преди 8 години

яааа взеха да излизат корупционни практики,остава да видим дали ще има наказани - добре,много добре,започваме да се европеизираме,по-добре е от нищо и не трябва да спира

60

Анонимен

преди 8 години

И ПО 5 ЛЕВА ДА СТАНАТ БИЛЕТЧЕТАТА ПАК НЕ МОЖЕМ ДА ИМ НАСМОГНЕМ НА НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ-КРАДЦИ ! ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ Е ЗА ИЗРИВАНЕ И ЗА НАПЪЛВАНЕ НА ЗАТВОРИТЕ ,ЗАЕДНО С ТЯХНИТЕ ПРОКУРОРИ -ЗАЩИТНИЦИ ! ТИЯ НЯМАТ НАСИТА БЕ -26 ГОДИНИ КРАДАТ БЕЗ СПИР А СЕ ПРАВЯТ НА ТЛОКОВА ХАРНИ И ГОЛЕМИ ПАТРИОТИ !

59

Анонимен

преди 8 години

ВСИЧКИТЕ АЙДУЦИ ДЕТО СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ СА ПО ВЪРХОВЕТЕ,ЗАТОВА НАРОДА СТРАДА В МИЗЕРИЯ ,ЗАЩОТО ТЯХНАТА АЛЧНОСТ Е БЕЗКРАЙНА. КОЛКОТО НА ПО-ВИСОКИ ПОСТОВЕ СА ,КОЛКОТО С ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ СА ТОЛКОВА СА ПО-КРАДЛИВИ !

58

васил

преди 8 години

А да не би да дадат поръчката на фирми на бсп или дпс , естествени , че ще е на свои , но друг е въпроса ако има ЗЛОУПОТРЕБА , тогава да се разследва и тежки наказания.

57

Пръдлю

преди 8 години

Искам да се кача на трибуната на НС,да се огъзя и мощно да се изпърдя в лицата на всички.Така че ударната вълна да ги измете до един вън от парламента...Обаче ме е страх да не се осера.Затова тук зад клавиатурката лекичко,страхливо,по терлички-фъссс-никой не разбра,не бях аз.Аз съм само един страхлив пръдлю.

56

1.6

преди 8 години

включена ли е цената на спирките в измислените нови цени на билетчетата?

55

прагматик

преди 8 години

По всяка вероятност цената е не 2 а 10 пъти по-ниска. Това са 4000 лв за спирка, на която е монтиран един покрив ! Лесно се прави калкулация какво струва това. ББ да погледне и оградата по границата с Турция ! Там са закопани също с пъти повече пари, много пари.

54

Анонимен

преди 8 години

Корумпирани некадърници налазиха София.Начло със самоковската *** и шефът й от Банкя.

53

Анонимен

преди 8 години

Червените другари много мразят далаверата , в която не участват . Сега са огладнели и псуват наред , но резултат никакъв . Другари , така ще бъде още 100 години т.е. без БКП-БСП .

52

Реалист

преди 8 години

Това е само видимата част на колосалния корупционен айсберг. Нужно да се погледне на по-дълбокото, където далаверта е с размери надминаващи всяко въображение - инфраструктурни проекти, държавен резерв, поръчки за армията и т.н. ... списъкът е много дълъг и там "братовчедите" и "баджанаците" на властта край нямат.

51

Анонимен

преди 8 години

Другари червени гнили ябълки , защо Станишев или Орешарски на подгониха някой съмнителен , ами защото заедно си крадяха . Браво на г-н Премиера Борисов . Дава пример как се ръководи държава и народ , честно и почтено .

50

Димитър

преди 8 години

Б.Б. гони само на ниско ниво гербаджии и давам пример. Преди 2 години разкрита корупция от ДАНСС в Община Плевен, но Б.Б. не поиска оставката на кмета Стойков! Кога ще дойде ред и на плевенските депутати Б.Б. да им поиска оставките?????

49

Анонимен

преди 8 години

За престъпления по служба и присвояване в големи размери на средства нямаше ли едни членове в НПК?!Обаче нали е наш човек, гербераст - ще го скрием.

48

Анонимен

преди 8 години

Някой не е дал рушветите или не ги е дал на правилните хора и сега гърмят.

47

Сандо

преди 8 години

До Отец АнгеларийДелили са с Цецо.

46

петров

преди 8 години

Ето така билетите стават 1.60 а ще станат и повече!

45

Анонимен

преди 8 години

А на Владиславчо Горанчов палата за милиони, няма ли кой да се заинтерусува как го строи с едната министерска заплата ?

44

Анонимен

преди 8 години

как на Тотев същата фирма ГБС която строй и хотела му и къщата и вилата ,построи и най- големия обект в Пловдив спортната зала и е под изпълнител на фонтаните,как хотела му е построен с 3 милиона а е доста огромен да не говорим какво е оборудването вътре ,а спортната зала 60милиона или детските градини който построи Тотев струват по 5 милиона,а хотела му който е 15пъти по голям 3мил.,нещо не ми се вързва.Та как фонтана струва 11мил.,колелото на водната палата 1,4мил.,зоопарка 4,6мил.детска площадка 500 000,футболно игрище1,8мил.,стадион 185мил.и т.н. личните му са безумно евтини а общинските б

43

прошляцииии

преди 8 години

НЕВИННА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

42

Анонимен

преди 8 години

Май започна вадене на кирливи ризи. Ама на ниско ниво. Ха дано да не е прах в очите, а начало на чистка помежду им.