13

Горан

преди 8 години

Де да беше проблема в изборния кодекс... Да, ама не! В изборния материал е проблема!

12

Гост

преди 8 години

До Анонимен - 9За съжаление сега гласуват под строй само неграмотните. Мярката е да накара именно по - грамотните да гласуват, защото прекалено много мислят, сякаш че знаят какво ще се случи. С негласуването си тези хора дават властта именно в ръцете на избраните от неграмотните.

11

преди 8 години

Тона комунистическия съд (КС) работата му е да пречи на всеки опит за промяна у нас

10

Дедо мраз

преди 8 години

До Анонимен 7То пък понеже някой се е засилил да гласува за любимите ти депутати.

9

дупетат

преди 8 години

до електоратЗа пустите му 11 левчета на глас на маймуни ще ви направим !Пък това дето 2/3 не ходим на работа и от тях половината не гласуваме си е наша "привилегия"!Пусни си бюлетината, ние да лапаме по 11 лв на година, пък след това си яж цървулите.

8

Анонимен

преди 8 години

Няма да гласувам, защото партиите работят за интересите на големите фирми

7

Анонимен

преди 8 години

Да гласуват само граждани от български произход.

6

Анонимен

преди 8 години

Трябва само образованите хора да гласуват.

5

ha ha

преди 8 години

Що бе - гледам има реклама на ЗАЕМ ДО ЗАПЛАТАТА - вече ще звимате пари на 3 пътиЗаплатаВ плик за да няма осигуровкиЗаем до следващата...Гласувал или негласувал - ще вземат 12 лева за теб...По - добре гласувай за някой случаен човечец - така няма ТЕ да ги вземат...

4

Анонимен

преди 8 години

Да не гласуват хора с по-ниско от средното образование

3

да

преди 8 години

тия, които най-много ги е страх от спирането на хранилката се правят по форумите на демократи и непукисти и как нямало да гласуват - ами не гласувайте - и без вас слънцето ще изгрее, но и мама и тате вече няма да лапат парички за това, че работят.. "шеф на водопад" истерията сред *** у нас е пълна :)

2

електорат

преди 8 години

Задължително трябва да гласуват само депутатите, защото това им е професията /отлично платена/ - да гласуват ! Ако два пъти безпричинно не са се явили на работа или по друга причина не са гласували - вън !Трябва да се премахне опцията "въздържал се" ! Да, никой не е пенкелер, но получанат пари за консултации с експерти. Ако нямаш мнение и не гласуваш от името на избирателите си - вън !!!

1

да

преди 8 години

голяма страх от товара задължително гласуване - един тон *** ще останат извън парламентарната хранилка - тая мазната на снимката с празните приказки - също