37

Анонимен

преди 8 години

R.I.P.

36

Анонимен

преди 8 години

Знае се, че Илюминати направиха Джордж Майкъл жена. След него и калъфа, сърежисьор на Матрицата с цел да са подражание на съвременното ментално дефрагментирано поколение юноши, бръснещи задните си части. Русия ще фиксира тази аномалия.СЛАВА РОССИИ !!!

35

Анонимен

преди 8 години

Илюминати са го очистили след като е взел да се усеща, че "творческият" му път е бил под майнд контрол, или МК- ултра програмиране. Както беше при Джексън, оня от Нирвана, Уитни и много други. Джордж Майкъл също е под тотален майнд контрол, а не е известно от новото котило на Дисни - разни бритнита, гаги, каши и др., кой не е...

34

Sorry....

преди 8 години

Харесвам някои негови песни, но не харесвах визията и клиповете му - ,някои доста вулгарни. Като фен на великия Майкъл, особено през 90тте години, даже имах антипатия към Принс, защото всички смятаха, че той го копира, но по вулгарен начин, т.е. Принс се явяваше антипод на Майкъл .( Както Роулинг Стоунс - на Бийтълс)Макар че някъде четох, че Майкъл му бил фен.....: ) В Moonwalker филма даже се появява с фланелка с надпис Prince, но може и да е било.начин да го иронизира......?!

33

Анонимен

преди 8 години

ЕДНА МАГИСТРАЛКА И СИ ДИРЕКТНО В РАЯ БУКВАЛНО :DВАЖНОТО Е, ЧЕ ПОНЕ СЕ Е НАШМЪРКАЛ ЕДНО ЗДРАВО КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!!!!

32

Анонимен

преди 8 години

Изкуство, изкуство, колко да е изкуство, ако не си почитател на Шмъркан.

31

Karpuzan

преди 8 години

Velik bil, neznam si kakav bil - okaza se otpadak.

30

Анонимен

преди 8 години

Афро-американско дрогиращо се хилавоТравеститче. По рождение имал епилепсия. Явно смесването на дрогата и лекарствата против епилепсия се е оказала фатална.

29

до 32

преди 8 години

Е, кво, и!? Аман, от травестити, имаме си ги и у нас достатъчно, вечерно време около Министерството на Земеделието! Ай, сиктир!!!

28

до 32

преди 8 години

Е, кво, и!? Аман, от травестити, имаме си достатъчно вечерно време около Министерството на Земеделието! Ай, сиктир!!!

27

Анонимен

преди 8 години

Защо не отворят песните му за свободен достъп в ютюб, освен пърпъл рейн човек не може да чуе друго, ако няма албумите му на касетки като мен. Има страхотни парчета.

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 31Е, и!?

25

Анонимен

преди 8 години

От Wikipedia: Принс е бил женен и е имал дете, което е починало при раждането. Женитбата му е била само за прикритие. Той има изказвания, в които казва, че отвътре се чувства като жена. Има изказвания и на жени, които казват, че неговото отношение към тях е като на женаЛесбийка. Което в прав текст означава, че Принс е жена гей! Сега вече знаете!Прочети още на: dnes.bg/zvezdi/2016/04/21/pop-ikonata-prins-si-otide-ot-tozi-sviat-poklon.300228,1

24

НТ

преди 8 години

Всеки решава за себе си дали един музикант е велик - за едни Принс е върхът на сладоледа, а за други е пълнеж в Mtv. И няма място за критики към едните или към другите.Във всички случаи - наркотиците от музика и известност не разбират. P.S. Жана Б. - вземи си поука!!!

23

.

преди 8 години

Живота на известните музиканти не е лесен , така че без да сте били на негово място не би трябвало да го обвинявате , аз лично не съм го слушал особено , не защото не е велик музикант , а защото някак си сме се разминали , всички правим грешки , някой от грешките са фатални , разбира се музиканти от неговия ранг живеят вечено чрез музиката си , независимо дали го уважавате или не. Да почива в мир , аз ще пусна нещо негово.

22

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАз лично съм му слушал някои песни във филма "Батман" от 1989 г.

21

Анонимен

преди 8 години

По-тъпанарски коментари не бях чел до сега тук. Някой от повечето от вас въобще слушал ли го е някога, а!? Много, Много съжалявам, отиде си още един професионален музикант!!!

20

Анонимен

преди 8 години

Многото мангизи разгулен живот и предозиране на наркотицити водят до къс живот. Но пък от друга страна някои които живеят до 90 години в мъка и мизерия също не е за предпочитане.

19

Горан

преди 8 години

В България хората се чудят как да живеят, а в щатите знаменитостите се чудят от какво да умрат! Е, не е ли иронично? На 57 години, ако не ти е дошъл акъла да не вземаш наркотици... А, и музиката не е ли била достатъчен наркотик за него? А, феновете? Колкото и да се опитвам не разбирам такава глупава смърт!

18

Анонимен

преди 8 години

Ех, тази дрога на колко прекрасни музиканти изяде главите!!Жалко!