70

Анонимен

преди 8 години

ТУК ЗАЛАГАМ НА ДРОГА И СПИН ИЛИ ХЕПАТИТОСИФИЛИС :D

69

Анонимен

преди 8 години

Поп икона и легенда, въпреки че бе в сянката на Майкъл Джексън, но не по-малко значим за музиката! Ако Майкъл беше Краля, Принс му бе достоен заместник. Поклон!

68

Анонимен

преди 8 години

До до 93Ами запознайте се. Музиката не е само Бруно Марс и Тейлър Суифт.

67

Елена

преди 8 години

Остави на света незабравими парчета. Уникален артист, не само певец. Той е от онези харизматични създания като Фреди, Майкъл Джексън, Уитни, Майкъл Хътчинс, Елвис, Дейвд Бауи. Поклон пред паметта му!

66

Анонимен

преди 8 години

Голяма работа беше, но така е в света на известните. Алкохол, дрога и накрая букета. Лека му пръст.

65

П.Петров

преди 8 години

Пуснах си Purple Rain ...Велик певец, музикант и композитор !

64

Анонимен

преди 8 години

Поживал си е човекът, постигнал е мечтите си, постигнал е максимума в музикалната си кариера и си отишъл. Най-важното е, че е накарал милиони хора да изпитат удоволствие от музиката му и моля не го сравнявайте с другия, който беше съден за педофилия.

63

бай иван

преди 8 години

И аз не харесвам дадени хора, но за умрял човек да казваш "слава богу че умря" ,ще остана безмълвен и ще се помоля за теб....

62

Анонимен

преди 8 години

Да се кланя Бойко,той люби ***.

61

до 93

преди 8 години

и 30 годишните ке.леши също не сме запознати с творчеството му

60

Анонимен

преди 8 години

Принс е бил женен и е имал дете, което е починало при раждането. Женитбата му е била само за прикритие. Той има изказвания, в които казва, че отвътре се чувства като жена. Има изказвания и на жени, които казват, че неговото отношение към тях е като на женаЛесбийка. Което в прав текст означава, че Принс е жена гей! Сега вече знаете!

59

Петърчо

преди 8 години

Издава първия си албум на 19 години. Всички 27 инструмента на него са свирени от самия Принс. Има 10 платинени албума и 30 сингъла в топ 40 на САЩ. Продава повече от 100 милионна копия от албумите си. Има 7 награди Грами един Златен Глобус и един Оскар. Част от авторските песни стават хитове при други певци. Един от най-добрите китаристи включени в топ 30 на всички времена на списанието Ролинг Стоунс. Един от малкото музиканти преборили се с алчните музикални компании. А Вие какво направихте?

58

Анонимен

преди 8 години

Диско не слушам ама навремето тоя беше голяма работа.20 годишните кел.еши няма от къде да знаят...

57

Анонимен

преди 8 години

мяза на кончита вурст в тая песен

56

Азармо

преди 8 години

Хайде стига сте го обиждали на "певецът", начело с написалата публикацията! Става дума за музикален гений, владеещ доста инструменти, композитор (от 7-годишен), аранжор и продуцент със собствено студио. Е, музиката му не става за всяко ухо, но който разбира го оценява и му се възхищава. Да не говорим за лични драми, като смъртта на детето му. Четете в нета инфо, но не на български. А за ненапусналия гората Горан: няма такава болест спин!

55

пророка Олег

преди 8 години

никога не съм разбирал музиката му, но е жалко за него все пак. Млад човек е ........

54

Анонимен

преди 8 години

Нито е велик, нито нищо. Имаше добър глас и толкова. Един от многото певци в света. Великите са десетки. Този не беше от тях.

53

Светъл

преди 8 години

Велик, ексцентричен, да почива в мир!Ще се зарека да не чета коментари под такива статии....ЧОВЕКЪТ има 39 албума, а вие казвате, че е никой.....И да не е никой за вас, покажете малко уважение, не ви е направил нищо лошо....П.с.: влизам тук да прочета мили думи от хора, които е докоснал с музиката си, а вие ме подсещате колко гнусни хора има в България и в какво сме се превърнали като ценностна система и човещина....

52

Анонимен

преди 8 години

За кой умрял сте писали в заглавието "ПОКЛОН", уважаеми редактори от сайта? Явно тук ми бие на голмо пристрастие и факта, че този цяла вечер е като главна статия доказва това.

51

тео. конспирациите

преди 8 години

Още един утепан от продуцентите които ще лапакат след смъртта му !