48

MSCtor

преди 3 години

Транспортно логистическая компания Азия-Трейдинг осуществляет доставку сборных и контейнерных грузов из Поднебесной. Основные поставки приходятся на товары народного и промышленного потребления. За счет хорошего менеджмента компании, выстроена качественная работа, налаженные долгосрочные связи с инопартнрами. Мы осуществляем закупку товаров в любой валюте, доставку сборных грузов, контейнерных грузов, также самостоятельно осуществляем таможенное оформление на границе с Китаем.

47

Valeriy9734

преди 4 години

Трнаспортная компания Азия Трейдинг организует доставку контейнерных и сборных грузов под ключ из стран Азии с последующим таможенным оформлением во Владивостоке

46

YuriylPymn

преди 4 години

Организуем доставку Вашего груза из Азии под ключ эл.почта mtmd2-nhk(at)msc.ru

45

тя

преди 8 години

Всички заемащи високи държавни постове крадът до залавянето им - плащат откуп и си отиват в къщи!Чиста работа!

44

иво

преди 8 години

Да си дарява органите и да си прави сепуко а ние ще викаме RIP

43

Анонимен

преди 8 години

Не може да се отрече, че е леко странно в държавна институция от 8 човека работещи - шестима да са от Долни Дъбник. Странен избор ... А да не забравяме, че и крадльото от ДАИ беше от същото митично място. Многоооо умни кадри е отгледал този китен български градец.

42

П.Петров

преди 8 години

Бил плащал 35 лв. за експертиза, че 15 минутен преглед при доцент започва от 40 лв.По 12000 лв. платил за обучение на 4-*** лекари?! Парите първо се превеждат с разрешение от МЗ !Я кажете сега колко струва на месец един евро депутат ? - 12600 евро за заплата, още 25000 евро за помощен персонал, още 25000 евро на месец транспортни разходи общо 62600 евро на месец за всеки!Колко живота са спасили евродепутатите ни общо ?Това милиционерски фарс в стил Цвък Цвък !

41

Анонимен

преди 8 години

Крадльото грозно същество плаща кеш единствената система в Бг която работи безупречно

40

Шаран БГ

преди 8 години

Независимият съдия си знае работата!! За гаранцията 20 каймета - за гаранта 40 или близо до тая цифра!!После на тоя ,де е платил гаранцията ще му съдят пушека ! Той ще е я в Хаити, я на Аруба, а може и в Южна Африка -- и там има много за осъждане !

39

Анонимен

преди 8 години

Тея пуснатите всичките ще направят като братята на сестра галева. И после сестрите им ще ги назначат за омбудсмани.

38

Анонимен

преди 8 години

Калоян, прокуратурата нищо не е писала, писаха медиите.Достатъчно общественици апелират към българина да внимава с това каква информация консумира.Понеже аз съм ценик ще кажа:най-доброто в човешкия вид е плод на естествен отбор.Повечето хора ще го приемат буквално.По-скоро идеята е да се грижи всеки сам за себе си и да не разчитате някой друг да го прави вместо него.

37

Калоян

преди 8 години

Хора, пак ви казвам, това са пълни лъжи, всичко се случи за часове. Вижте как само прокоратурата писаха отначало, че имало подкупи, пликове с пари, собствени апартаменти, сега се вижда че няма такова нещо. Това веднага се подема от медиите и то точно определени. Ама нали целта е постигната ... всички си мислят че този човек е невероятният престъпник и никой не обръща внимание на истинските проблеми.

36

Анонимен

преди 8 години

Т.е. децата няма да ходят в чужбина, ще се лекуват тук в частните болници.Апропо, лекарите и мед.сестрите също са хора и масово напускат общинските и държавни болници, отиват при по- големите заплати.В резултат на това въпросните НЕчастни б-ци остават с орязан персонал, бюджет и лекари, които все още не са се ориентирали към частното.Така се обособиха две основни нива на обслужване -за плебса и за плащащите.

35

Анонимен

преди 8 години

Всъщност, голяма турска фирма купи Токуда и част от Сити клиник с новата и онкологична болница.Строи се и свръхмодерна онкологична б-ца в Панагюрище.За тези болници трябва да има пациенти, респективно доходи, това са инвестиции, а и в БГ остана само човешкият материал като източник на доход, индустрия и селско стопанство- ц.

34

Анонимен

преди 8 години

Какво мислихте че ще му направят ? След като хванатнякой настъпва време за разплащане на комисионни. Президенти, министри, правосъдия ще си отрежат своето купонче и престъпника отива да си харче каквото остане от краденото,Ортаците на престъпленията в България са много.Не затвор, а куршум заслужават тези мъродери

33

iii

преди 8 години

EDNA CHESTNA MQRKA KOLKO PARI E OTKRADNAL TOLKOVA PARI GARANCIA DA MU SE NALOJI BAHTI PROSTITE BALGARI STE EI.....

32

ПРОРОК

преди 8 години

..ЧЕ АЗ ОЩЕ СУТРИНТА НАЛИ ВИ ПИСАХ ЧЕ ТОЯ ДО ВЕЧЕРТА ЩЕ ГО ПУСНАТ!А КАТО ПОУТИХНЕ МАЛКО ДАНДАНИЯТА ЩЕ ГО СЛОЖАТ НА ДРУГО МЯСТО ДА КРАДЕ!

31

ОСТАВКА и ЗАТВОР

преди 8 години

КЪДЕ СЕ Е СКРИЛ ИЗЦЪКЛИНИЯ МОСКОВ ЗАЩО ОЩЕ НЕ СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКАТА,АМИ ТИКВАТА КАКВО ЧАКА,СИГУРНО ПАК ИГРАЯТ НА КАРТИ ПУШАТ ПУРИ,ПИЯТ 36 ГОДИШНО УИСКИ, СМЪРКАТ ЯКО И УМУВАТ КАК ДА ПОДКУПЯТ ПАК ЖУРНАЛИСТИТЕ.

30

Анонимен

преди 8 години

Тези 20 бона са на децата *** на бесилото

29

ПЛАМЕН

преди 8 години

ИСКАМ САМО РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА