26

Тоти

преди 8 години

Хора, някои коментари са гомеми глупости! Народа не бил готов за такъв референдум? А нима управляващите са ? Референдум е важен, защото има добри идеи, с които да объркаме личните интереси. Всички знаем, че нещо трябва да се направи, но никой не поема инициатива. Не съм почитател на слави. Слави не бива да е в управлението. Той си е шоумен! Но нека бъдем честни, че част от въпросите на редерендума си заслужават гласуването!

25

Tibei

преди 8 години

Vashki sa prevzeli glavite na bulgarite...:-):-):-)

24

Анонимен

преди 8 години

До свинаряПреди да лепиш епитетите:Емоционалното ти отношение към Слави и Марешки ме бърка точно толкова,колкото това кой си.Интересува ме резултата от референдума.Това не е някаква кандидатура.

23

Анонимен

преди 8 години

Така ще се откраднат повече пари от нашия джоб,а и шанса референдума да бъде насрочен в по-неудобна дата и да се провали е голям.Очаквано държат кокала,докато не им откъснеш главата с него.

22

B.s.S

преди 8 години

На блъгарина генетично му е заложено да бъде тъпкан и мачкан толкова ли е трудно да се събудите овце заспали да се опитате да промените нещо да бъдете един народ явано да най лесния тия който не искат да бъдат овце бягат а другите остават и спат в дълбока кома къде остана живеца за борба ?1

21

Пряка демокрация!

преди 8 години

А бе що хабят времето на всички ни с глупости?ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ!Това решава всички въпроси. Ако мога да си гласувам от телефона, после може и всеки ден да има референдуми! Може въобще да няма пленарни заседания на парламента! Целият народ ще е парламента! Комисиите ще останат; ще внасят предложения и целият народ ще ги гласува.

20

Djin

преди 8 години

Генно модифицирани биологични единици по партиини и користни интереси = "народни представители"!

19

свинаря

преди 8 години

Толкова сте лесни за манипулиране,че чак е отчайващо. Изберете Марешки за президент и Слави за премиер и ще цъфнем та вържем. Докато чакаме спасители ще се издавим

18

opps

преди 8 години

Първо да изберем Марешки. Президентите управляват службите! Може да излови корумпетата...Второ - Не се знае дали ще успее и референдума защото май има вкарано условие за ПОВЕЧЕ избиратели от последните избори!? А нали се сещате че те ще са задължителни!? Трудно!Затова МАРЕШКИ!После да пробваме и референдума!Тук има платени провокатори и ***... НО ВИЕ АГИТИРАЙТЕ ВСИЧКИ ПОЗНАТИ!Това е шанса - да не го пропускаме...

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18По принцип ако това е целта /или ако толкова си могат/, може и по плачевни да са резултатите, но това не означава, че не става ;)

16

Глас

преди 8 години

Протест му е майката!

15

Анонимен

преди 8 години

Последното гласуване две в един ден показа съвсем ясно, че нищо не се спестява като пари, а напротив хората провеждащи изборите луднаха от това две в едно.

14

Бо

преди 8 години

Треперете мишки, народени предатели! Това не е народно събрание - това е акционерно събрание! Народа ви е суверен! Гласуваме и си заминавате ...

13

Анонимен

преди 8 години

Импотентен парламент - ялов избирателен закон.

12

до 13

преди 8 години

Какви опиати използваш?

11

българин

преди 8 години

Матриала е лош, няма как да очакваме народа да решава важните въпроси, защото той няма нито информацията, нито капацитета. Не е работа на народа да се меси на управляващите, народа трябва просто да изпълнява и да не го караме да взема решения за които не е подготвен.

10

гербист от класа

преди 8 години

Референдумите не са важни, дори са вредни за демокрацията, защото народа не знае кое е добре и което трябва да избере. Нека народа да не се кара да избира неща за които не може да се произнесе, затова имаме депутати, които знаят по-добре какво трябва да решат и имат повече информация.

9

Чикън

преди 8 години

Промениха го, защото треперят от страх! Ще им намалят субсидията и ще останат само 120 да не казвам какви!Страх ги е "народните" предатели!Събуди се народе! *** и гласувай!Да изчистим България за един ден!

8

свинаря

преди 8 години

Щом искате референдум,ще дадете 50 милиона и ще отидете да гласувате,независимо по кое време е. Аз лично,ще отида да гласувам на референдума и освен по т.4 за дистанционното гласуване,по останалите въпроси ще гласувам против

7

Анонимен

преди 8 години

Няколко месеца се занимават с това гласуване. В държавата има по-важни неща.