10

Кви партии бе

преди 8 години

Господ Бог ще ви съди вас партийци, депутати, министри, президенти и там другите им производни, съд който не можете да подкупите!

9

Истината

преди 8 години

Истината е, че тази порочна практика да не се допускат други партии в парламента я наложи СДС след 1989-та година. За млада демокрация като българската трябваше точно обратното - всяка партия, която е спечелила достатъчно гласове в България, за да има поне един депутат, да си го получи. Вместо това, "демократите" от СДС сложиха процентната бариера - така трябвало, така било в други държави, но там имат утвърдени партии и е много различно.

8

Анонимен

преди 8 години

Демократите не приемат никаква конкуренция и всичките им "промени" са насочени към елиминиране на конкуренцията. Демократите от СДС си мислеха, че ще са вечни и променяха законите, както сега ги променя ГЕРБ. Промени ще има и колкото повече партии има в парламента, толкова по-добри ще стават промените. Няма много ум в главата на тези, които си мислят, че ще има само ГЕРБ, БСП и ДПС. Утре може да са някакво ново НДСВ, АБВ и ДОСТ и тогава сегашните силни ще гледат парламента през крив макарон.

7

Зоя

преди 8 години

Комунистите понеже не приемат никаква промяна и изпитват панически ужаст от това което се прави в момента,ами това е процес който е необходим за страната,докога ще тъпчем на едно място и ще се съобразяваме със закостенели комунисти които не искат нищо ново да се прави в държавата, а за вечни времена все боб,леща,боб,леща докато се затрием съвсем.От вашите правила сега държавата не може да излезе от порочния гръг в който я вкарахте,айде замълчи вече ,стига си се правил на отворко.

6

Анонимен

преди 8 години

Забрана за всякакви партии! Това е ключът към спасението на България. Защото партиец става всеки капуут, който не става за друго!

5

anonimen

преди 8 години

Много им се иска ,Малка семейна партийка .взема си тлъсти субсидийки и се скатава за някоя далавера присъединява се отцепва се ,пазари се когато някой е на зор Това е в момента и това иска ПЪРВАНОВ ЗАЩОТО за повече няма топки

4

шут

преди 8 години

Първанката се закахъри че няма да е в пърламента на следващи избори,еми тревожи се ние от тревоги намаляхме,разболяхме се и умираме като мухи.Сега и ти се поразтревожи малко да разбереш какво изпитваме ние простолюдието,обикновенните които нямаме амбиции за власт и трупане на чужди пари в панамски офшорки.

3

Врътка отверткова

преди 8 години

Ами да няма нужда от толкова партии,вече се изгърбихме,лумбагото ме наболява да ви носим на гърба си.Лошо няма,2,3 партиики ще свършат за малка България огромна работа,с малко субсидии и повече работа.

2

иванчо

преди 8 години

Какво лошо има да са само 3 партии в парламента?? даже и те са много. Д ас две и да приключим с цирковете

1

Анонимен

преди 8 години

Възраждане е имало през турското робство,при вас другари политици има заличаване и изчезване на нацията